«Мені було дуже страшно», – Різатдінова про стосунки з Онищенком

Танці з зірками
Анна Різатдінова прокоментувала стосунки з Олександром Онищенко | Зіркове життя | 1+1
Фото: instagram/anna_rizatdinova

Відома гімнастка поділилася подробицями особистого життя.

Поділитися:

Українська ведуча Маша Єфросиніна на своєму YouTube-каналі ділиться із шанувальниками ексклюзивними інтерв’ю з українськими селебріті. Цього разу вона влаштувала екзамен на відвертість відомій гімнастці, олімпійській призерці, суперфіналістці вибухового сезону «Танців з зірками» Анні Різатдіновій. Протягом бесіди зірка розповіла більше про свій шлюб з олігархом Олександром Онищенком.

Розповідь Анни розпочалася з історії знайомства з її екс-чоловіком. Вони вперше зустрілися на спортивному заході, почали спілкуватися у мережі, а згодом пішли на побачення: «Я пізнала його зовсім іншим… Не таким, як про нього пишуть в інтернеті. Для нього я була юною: чистою, чесною, справжньою, не зіпсованою життям і грошима. Він вхопився за мене і не хотів відпускати. Здавалося, Олександр не вірив, що такі жінки насправді існують. Ті, хто вміє виражати свою думку, чогось досягти у житті й рухатися за своїми принципами».

Гімнастка зізналася, що з дитинства звикла вести правильний спосіб життя, тому знайомство з олігархом із поганою репутацією налякало її:

Мені було дуже страшно: і через різницю у віці [24 роки], і через його жахливу репутацію. Все своє життя я боялася зробити щось неправильно: ніколи не курила, не пила, не дивилася в бік хлопців, тому що це завадить моїй карєрі….

Саме тому зірка не хотіла нікому розповідати про своє кохання. Тривалий час пара приховувала стосунки.

«Я знала, що мене ніхто не зрозуміє, але не очікувала, що опісля буде настільки різка реакція і у рідних, і у суспільства. Вперше нас помітили на модному показі в Парижі. Пресою швидко поширювалися чутки про роман. Після цього всі знайомі та навіть найближчі подруги підходили до мене і запитували: «Ти справді з ним? Скажи мені, що це неправда». Тоді мені здавалося, що я одна на всій планеті!

В результаті, підтримала лише мама. А ось тато… Він не міг повірити, що я – його гордість, єдина квітонька-донька могла покохати такого, як Олександр. Ми не розмовляли понад місяць», – поділилася Анна.

Незважаючи на всі перешкоди, зірка залишалася вірною собі і своїм почуттям. Вона намагалася побудувати щасливу сім’ю і щиро вірила, що це буде раз і назавжди: «Ніхто не розумів, що я в ньому знайшла. А він ставився до мене, як до діаманта: засипав компліментами, словами підтримки, давав зрозуміти, що без мене не може жити. Олександр хотів створити сім’ю зі мною. Він був ініціатором наших стосунків, і я вірю, що це було абсолютно щиро. Ми пережили складні, але такі щасливі часи! Шкодую, що все закінчилось.

Ми настільки закохалися, що не могли залишити одне одного ні на секунду. В емоційному плані наші почуття можна назвати спалахом. Можливо, все згасло, бо швидко загорілося? Я мріяла про сімю раз і на все життя… Не так сталося, як гадалося».

Фото: instagram/anna_rizatdinova

Врешті-решт їхній шлюб закінчився розривом. Анна Різатдінова стверджує, що першим наважився на розлучення Олександр: «Ми жили з вірою в те, що цей складний етап у його житті – тимчасовий, і скоро ситуація налагодиться. Та з часом усе змінилося. Він здався і зрозумів, що заважає мені. В Україні до мене ставилися вже не як до призерки Олімпійських ігор, а як до дружини скандального олігарха. Тож з одного боку, його вчинок був благородним. Просто мені, як жінці, прийняти його дуже складно».

Нині олімпійська призерка почувається абсолютно щасливою. Вона виховує маленького сина Романа, займається улюбленою справою і ставить перед собою нові цілі.

«Зараз я й сама зрозуміла, що тоді втрачала себе. Я робила все для сімї, чекала на нього вдома і забувала про себе. Це не приносило повноцінного відчуття щастя. Хотілося рухатися в іншому напрямку. Через рік після розриву усвідомлюю, що саме тут я абсолютно щаслива. Олександр допомагає нам із сином і регулярно з ним спілкується, а ось наші з ним шляхи розійшлися»запевнила гімнастка. 

Дивись повне інтерв'ю у відео.

Більше про зіркову історію Анни Різатдінової дізнавайся далі:

Читай ще кілька ексклюзивних інтерв'ю олімпійської призерки для 1plus1.ua: 

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі