Мережу сколихнув новий кліп репера Серьоги в дуеті з «MONATIKом»

Танці з зірками
Мережу сколихнув новий кліп репера Серьоги в дуеті з «MONATIKом» | 1+1

«Не тролінг, а пародія».

Поділитися:

Напружені стосунки MONATIKа та Серьоги тривали давно. Коли кар’єра Дмитра лише починалася, репер не пророкував йому жодного успіху. Та майже через десять років – на «Танцях з зірками» – їх довгоочікуване примирення все-таки сталося. В одному з ефірів Серьога повернувся, аби підтримати Михайла Кукуюка, а MONATIK став запрошеним суддею. Артисти обійнялися та навіть домовилися про спільний кліп! Пригадай цей історичний момент:

Минуло два місяці – і співаків об’єднують уже інші пригоди. Так, днями Серьога під псевдонімом Полиграф ШарикOFF випустив кліп, у якому з’явився артист, підозріло схожий на MONATIKа. Схоже, поки Дмитро гастролює Америкою, Серьога вирішив взяти справу в свої руки. Та результат викликав у юзерів неоднозначну реакцію.

Фото: instagram/poligrafofficial

«Я не розумію, чому всі так переполохалися? Усе це лише на перший погляд здається тролінгом Монатіка. Є такий гумористичний жанр – називається пародією, – пояснив репер. – Якби у мене був знайомий, схожий на Джастіна Бібера, чи подруга, схожа на MARUV, я б їх зняв у кліпі».

Аби вгамувати невдоволення публіки, Серьога зняв відео про те, як познайомився з NEMONATIKом. Вмикай:

А також дивись кліп, який так сколихнув YouTube:

Більше цікавого про Серьогу читай за посиланнями:

1. 

2. 

Новини по темі