Michelle Andrade кардинально змінила імідж для зйомки в новому кліпі

Танці з зірками
Мішель Андраде стала білявкою (ФОТО І ВІДЕО)
Must Have

У музичному відео на пісню Corazon співачка постала в образі білявки.

Поділитися:

Відома виконавиця та учасниця Танців з зірками Michelle Andrade змінила колір волосся для кліпу на свою нову пісню Corazon. Чуттєва композиція увійде до альбому, реліз якого відбудеться влітку.

«Сorazon — це світлі спогади про кохання. Я вдячна, що ця історія була в моєму житті та навчила мене важливого. Цією піснею я хочу донести кожному, що навіть якщо зараз рани свіжі, настане день, коли все буде Corazon — серце заживе!» — прокоментувала хіт Michelle Andrade.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Michelle Andrade показала сексуальний танець на підборах (відео)

Також співачка додала, що саме образ блондинки допоміг їй подивитися на себе зі сторони і прожити історію знову почуттями іншої людини.

Настрій Corazon продовжується в lyric-відео, знятому в ретро-стилістиці та стилізованому під плівкову фотографію. Режисерами відео стали Максим Шелковников (MOZGI Production) і Денис Маноха. Вінтажем натхненний і образ Michelle. Стилістом зйомки виступила Євгенія Скварська. MUA & Hairstyle — Ольга Мішура.

Першими Corazon почули глядачі українського міні-туру артистки Latino Ritmo, що стартував у березні. Нагадаємо, що найближчі концерти туру відбудуться 20 березня — Полтава, 21 березня — Черкаси, 22 березня — Дніпро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Michelle Andrade показала стрункі ніжки у новій фотосесії

Подивитися кліп Michelle Andrade — Corazon можна онлайн на нашому сайті:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 виступів Michelle Andrade на Танцях з зірками, за які ми її любимо

Новини по темі