"Моя мама 10 років ходила в одній і тій же куртці, щоб я міг займатися музикою", – Дмитро Каднай розповів про маму у Вечір Кумирів на "Танцях з зірками"

Танці з зірками
Дмитро Каднай розповів про свою маму: Вона найважливіша людина в моєму житті

Фронтмен гурту KADNAY розповів про дитинство та самопожертву мами заради того, аби він займався музикою.

Поділитися:

Фронтмен гурту KADNAY Дмитро Каднай на "Танцях з зірками" під час Вечора Кумирів розповів про те, що найважливіша людина в його житті – це мама, і саме вона його мотивувала та казала, що він має займатися музикою. Зауважив: "Саме завдяки мамі я тут". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каднай зізнався, що знявся у еротичному відео з партнеркою Олексія Суровцева

Співак розповів про своє дитинство в нестачі грошей: 

Ми бідненько жили, мама ходила в одній куртці років 10. Вона її перефарбовувала, це повністю стиралось, вона знову фарбувала... "Мені все ок, все нормально, головне аби у вас все було добре". Всі гроші в мене вкладалися, абсолютно. Щоб я міг займатися музикою. Самопожертва просто вау.

Мама Дмитра на репетиції привозить йому улюблений вишневий пиріг, пригощає сина та партнерку Аліну. Сама Аліна Лі розповідає про любов Діми до матусі так:

Діма насправді дуже загадкова людина, він мене не підпускає до себе близько. Танці дуже складні. Інший партнер здався б вже на його місці, а він каже: "Давай ще раз". Але коли він говорить про маму, переді мною стоїть зовсім інша людина з такими дитячими очима...

Каднай

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партнерка Кадная поділилася сімейними фото: рік тому Аліна Лі стала мамою

Дмитро Каднай вирішив присвятити танець мамі та записав звернення до найріднішої людини:

Мамуся, я тебе дуже люблю і, мабуть, тільки зараз я відчув, що для мене найголовніше – щоб ти мною пишалася. 

Мама не змогла стримати емоцій та після виступу вийшла на паркет підтримати сина. Ведуча зіркового балкону Маша Єфросініна зазначила, що Дмитро завжди телефонує мамі після виступу. Співак зізнався, що найбільше боїться почути від мами у відповідь... паузу. 

Дивіться бродвейський джаз від Дмитра Кадная та Аліни Лі:

Новини по темі