Могилевська присвятила іменинниці Ліні Костенко чуттєву румбу (відео)

Танці з зірками

Танець, який хочеться переглядати.

Поділитися:

Сьогодні, 19 березня, святкує 89-річчя видатна українська поетеса Ліна Костенко. З цієї нагоди співачка Наталя Могилевська пригадала у своєму Instagram, як на Танцях з зірками вийшла на паркет із Ігорем Кузьменком під вірш «Я розкажу тобi думку таємну».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фактів про Ліну Костенко, які вас здивують

Виявляється, артистка — палка прихильниця поезії Ліни Костенко, вважає, що в ній «кожен із нас може знайти натхнення і необхідну частинку мудрості й тепла». Навіть на концертах Наталя та Ігор танцюють пасодобль Султана з Роксоланою в супроводі віршів Костенко, присвячених дружині султана Османської імперії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 43-річна Наталя Могилевська надихає своїми чарівними ніжками



«Ми з Ігорем Кузьменком на Танцях з зірками у фіналі станцювали румбу, яка починалася з прекрасних рядків "Я розкажу тобi думку таємну"! Цей вірш підкорив серця багатьох українців і став одним з моїх найулюбленіших.

Я хочу привітати цю чудову поетесу з Днем народження. Бажаю Вам якомога більше творчого натхнення, нехай рядки народжуються з легкістю і в вашому житті буде все чудово. Довгих років життя і вдячних читачів. Любові і тепла Вам!» — написала співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Могилевська зізналася, чи вільне її серце

Дивіться, як чуттєво Наталя та Ігор танцювали румбу та читали вірш Ліни Костенко:

Новини по темі