MONATIK повернеться на «Танці з зірками»

Танці з зірками
MONATIK знову стане суддею проекту Танці з зірками | 1+1
1plus1.ua

Сумували?

Поділитися:

Вже цієї неділі, 15 вересня, о 21:00 на телеканалі 1+1 мультиартист і суддя перших двох оновлених сезонів «Танців з зірками» MONATIK повернеться на проект.

Незважаючи на зміни в суддівському кріслі в цьому році, продюсери найпопулярнішого розважального шоу країни давно інтригували, що улюбленець телеглядачів і «адвокат усіх зірок» знову з'явиться в ефірі «Танців з зірками», проте до останнього не розкривали інтригу, в якому саме амплуа. Сьогодні стало відомо, що MONATIK буде четвертим запрошеним суддею в наступному ефірі.

Разом із чорним лебедем проекту, примою-балериною Катериною Кухар, зірковим хореографом Владом Ямою й найбільш емоційним суддею проекту Франсіско Гомесом MONATIK оцінюватиме постановки пар, які будуть присвячені темі кохання.

Нагадаємо, що через світове турне MONATIK не зміг стати суддею шоу. Артист передав естафету хореографу Франсіско Гомесу й запропонував йому зайняти третє крісло. Цікаво, що заради участі в проекті хореограф зі світовим ім'ям відмовив Мадонні в постановці її шоу. Про те, як це було, дивіться в промо-ролику проекту:

Купити квитки на генеральні репетиції та прямі ефіри можна за посиланням.

Яким був третій ефір шоу «Танці з зірками» дивись у відео:

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Понад мільйон переглядів за добу: Новий кліп MONATIKa підкорює YouTube

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі