MONATIK розповів про майбутній концерт на НСК Олімпійський та новий альбом

Танці з зірками

Артист поставив перед собою нове надзавдання.

Поділитися:

Суддя шоу Танці з зірками та тренер Голосу. Діти MONATIK готує для прихильників нове масштабне шоу Love It Ритм. Український мультиартист планує зібрати своїх шанувальників на НСК Олімпійський у перший день літа наступного року – 1 червня 2019-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK про Танці з зірками: «У проект прийдуть дуже несподівані люди»

«Це дуже трепетне питання – навіть для мене самого. Потрібно виходити із зони комфорту і хоча би спробувати це зробити – ми хочемо влаштувати концерт в Олімпійському. Зробити його ексклюзивним. Він, як і Vitamin D, буде такий один, неповторний. Хочемо зробити на стадіоні те, чого там раніше не було. Ви почуєте багато нових пісень. Зараз усі сили спрямовуємо на підготовку до цього шоу», – поділився з 1plus1.ua мультиартист.

Старт продажу квитків на Stadium Show MONATIK Love It Ритм призначений на 17 липня 12.00.

Саме тоді виконавець презентує третій студійний альбом. До платівки увійдуть треки, що вже стали хітами, «То, от чего без ума», «Жизнь поет», «Зашивает душу», «Цей день» (feat Ніна Матвієнко). А днями відбудеться реліз спільного треку «Глубоко ...» з Надею Дорофєєвою, який також увійде в третій сольний альбом MONATIK.

«Ми ніколи не відмовляємо собі в експериментах, але при цьому важливо, щоб музика імпонувала вуху та душі. Я проходжу певний шлях, пісні дорослішають разом зі мною, але завдання залишаються тими самими. Місія музики MONATIK – танці душі або тіла. Наразі я не знаю, чого буде більше в цьому альбомі – душі чи тіла (усміхається), поки виходить порівну. Але ми вкладаємо всю душу в цю платівку», – говорить артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK зізнався, через що пройшов разом із дружиною

Новини по темі