MONATIK зважився на ризик у новому кліпі (натхненне відео)

Танці з зірками
MONATIK підкорює мережу новим романтичним кліпом Зашивает душу

Артист презентував романтичний кліп, знятий у Венеції.

Поділитися:

У перший день листопада суддя Танців з зірками  потішив прихильників новим кліпом - на пісню «Зашивает душу». Це восьма спільна відеоробота мультиартиста та режисера Тані Муінне.

Дмитро презентував інтимне одкровення без спецефектів. Від цього кліп вийшов направду романтичним, красивим та душевним.

Сам MONATIK зізнається, що ця робота про людей, які допомагають проходити найрізноманітніші, часом складні, життєві ситуації.

Зйомки кліпу відбувалися в Італії (Венеції та на озері Комо). На цих локаціях знімався фільм про Джеймса Бонда, кліп «All of me» - John Legend, а також епізоди космічної саги «Зоряні війни».

Прихильники кінематографічного мистецтва оцінять ексклюзивні кадри з відео, які були зняті на плівкову камеру. Для того, щоб проявити кадри, команда вирушала з Італії до Німеччини, оскільки цю плівку можна проявити виключно в Берліні.

Атмосфера на знімальному майданчику була сповнена пригод. Для однієї зі сцен героям навіть довелося ризикнути і на прохання режисера стрибнути у Венеціанський канал із гандоли.

Дивіться кліп MONATIK «Зашивает душу»!

Новини по темі