«На сьомому місяці від щастя»: Сергій та Сніжана Бабкіни стануть батьками втретє

Танці з зірками

Дружина співака вже влітку народить дитину.

Поділитися:

Радісною новиною про третю вагітність Сніжани подружжя Бабкіних поділилося з журналом «Viva!». Пара разом прикрасила обкладинку свіжого номеру та дала ексклюзивне інтерв’ю виданню. На фото Сніжана Бабкіна продемонструвала животик, який помітно округлився за сім місяців вагітності.

«Ми довго нікому не говорили новину — ні батькам, ні дітям, — розповіли Сергій та Сніжана в інтерв’ю для «Viva!». — Діти дізналися перші. Ми сказали їм за вечерею, що влітку з'явиться братик або сестричка. Артур зрадів, але він небагатослівний. А Веселина від того моменту стала щодня задавати питання: де малюк буде спати, як його будуть звати, що він їстиме».

Також Бабкіни розсекретили стать третьої дитини: у них народиться син.

«Так, це буде хлопець, як Сергій і хотів. Ми з Веселиною думали, що, може, дівчинка? Не знаю, мені з дівчинкою дуже добре. Веселина мріяла про сестричку, а Артур — про братика».

Фото: viva.ua, Вікторія Квітка

Нагадаємо, Сергій та Сніжана Бабкіни познайомилися у 2007 році. На той момент у Сергія вже був син Ілля від попереднього шлюбу, а Сніжана виховувала Артура. У 2010 році у пари народилася донька Веселина. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щасливі й голі: Сергій та Сніжана Бабкіни показали, як відпочили у лазні

Новини по темі