Надя Дорофеєва розповіла, як чоловік ставиться до її участі у «Танцях з зірками»

Танці з зірками

Солістка гурту «Время и Стекло» поділилася враженнями від підготовки до проекту.

Поділитися:

27 серпня о 21.00 розпочнеться грандіозний проект «Танці з зіркамиТелеканал «1+1» розкрив повний зірковий склад проекту «Танці з зірками»». Вам уже відомий повний склад журі шоу та більшість його учасників. Всі вони – зірки у своїй сфері, яскраві та неповторні. Тим цікавіше спостерігати, як відбувається «танцювальна адаптація» кожного з майбутніх учасників та дізнаватися їхні враження від підготовчого процесу.

Цього разу ми поспілкувалися зі співачкою Надею Дорофеєвою, учасницею популярного гурту «Время и Стекло», та дізналися, в якій атмосфері вона готується до проекту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофеєва візьме участь у шоу «Танці з зірками»

Приймаючи #танціззіркамиchallenge  від Олександра Скічка, ви зазначили, що найбільше вас цікавитимуть бальні танці. Чому саме бальні, адже у своїй творчості ви активно демонструєте сучасні?

З бальними танцями я востаннє стикалася в 11-річному віці. Тоді, в Сімферополі, я лише рік займалася ними професійно. Мені дуже подобалось, але поступово в нас забракло партнерів (адже хлопчики, на відміну від дівчаток, не так охоче займаються бальними танцями). Тоді я вже вирішила, що стану співачкою та присвятила вокалу майже весь свій  вільний час і сили (при цьому ще відвідувала додаткові заняття та займалася в музичній школі).

Чи не виникало у вас бажання відродити колишнє захоплення в окремих виступах гурту «Время и Стекло»?

Я б із радістю, та бальні танці, ясна річ, не підходять нам за стилем. Краще вже зробити це в рамках проекту. Я захоплююсь танцівниками й обожнюю дивитись усілякі танцювальні проекти. Від друзів-хореографів знаю, яка це важка та складна робота. На те, щоб відточити окремі рухи вони часом витрачають години, а інколи й цілі дні. Тому я з великою повагою ставлюся до танцівників і дуже б хотіла навчитися багатьом новим для себе стилям. На щастя, проект не обмежиться бальними танцями, і я матиму таку можливість. А вчитися мені завжди дуже подобається.

Оскілки ви вже мали невеличкий досвід у бальних танцях, на який із відомих вам жанрів можете зробити «ставку»?

Зробити ставку я могла б, якби мала змогу піти в зал та, репетируючи з ранку до вечора, зрозуміти, в чому я «особливо сильна». Але можливості активно репетирувати, як інші учасники, в мене не буде, тому що в гурту «Время и Стекло» дуже щільний гастрольний графік, і часу на тренування в мене обмаль. Це мене непокоїть, але бажання займатися справді є.

Як ваш колега з гурту «Время и Стекло» Позитив ставиться до того, що ви «зраджуватимете» йому з іншим партнером?

Приблизно так, як і мій чоловік – по-філософськи. Він знає мій графік і йому дуже мене шкода (посміхається). Дізнавшись, скільки часу займають танці, він не дуже розуміє, як я все це встигну.

Надю, ви також захоплюєтесь дизайном та маєте власну колекцію одягу. Чи плануєте брати участь у підготовці танцювальних костюмів?

Костюми – це для мене один із особливо важливих моментів. Якщо в костюмі некомфортно, артист може навіть виступити гірше.

З досвіду скажу, якщо мені колись траплялось одягнути на репетицію те, в чому мені не симпатично, я навіть виступала гірше. Одна зі складових успіху – ти маєш уже на репетиції бачити себе досконалою в дзеркалі. Ти маєш кайфувати від виступу, і одяг обов’язково має тобі в цьому допомагати.

Теж саме і з «Танцями»: будемо ретельно працювати над костюмами, щоб усе було гармонійно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофеєва з подругою відкрила в Києві магазин одягу

Як ви готуєтесь до участі в проекті? Що вам у тренуваннях дається легко, а з чим маєте труднощі?

Наразі вже спробувала себе в жанрі контемпорарі. Я була просто в шоці, від того, як це, насправді, непросто. Адже з боку все виглядає дуже легко.

І, коли тренери мені показують, здається: візьму зараз та повторю все. А починаю повторювати – нічого не виходить. Але після першого заняття я не опустила рук, а навпаки – дуже сильно надихнулась, побажавши в собі більше сил і витримки.

Який він – «танець мрії» Надії Дорофеєвої? Чи визначили ви для себе якийсь складний танцювальний елемент, що йому обов’язково хочете навчитися?

Мені б дуже хотілося потанцювати хіп-хоп. Щось таке «мега сучасне»… Бо поп-музика, естрадні танці, можуть бути тільки з легкими елементами хіп-хопу. А я мрію про цілісний танець, що сприйматиметься, як окреме життя, окрема історія.

Найцікавіше, звісно, те, в чому ти ніколи не був сильний: контемп і все, що пов’язане з плавними рухами. Для мене це непросто, адже я драйвова людина, людина-вогонь. Я звикла «давати жару» зі сцени (усміхається)! Крім того – міміка: в житті переважно посміхаюсь, для мене буде непросто показати в танці якийсь біль або драму. Випробовуванням, гадаю, стануть і танцювальні підтримки. Перше тренування показало, що мені важко тримати баланс. А хвилювання в прямому ефірі, світло софітів та інші нюанси тільки ускладнять завдання для мене й партнера. Але тим цікавіше буде переборювати себе й досягати нових результатів!

Новини по темі