Незабутні фристайли на «Танцях з зірками» (відео)

Танці з зірками
«Танці з зірками»: Незабутні фристайли у виконанні українських зірок | 1+1

Ти захочеш їх передивитися!

Поділитися:

Фристайл – вільний стиль танцю, у якому поєднуються різні елементи. Тут немає чітких правил, а комбінації несумісних рухів тільки додають унікальності виступу. Не дивно, що учасники «Танців з зірками» щосезону дивують глядачів своїми майстерними номерами у цьому стилі.

Емоційний фристайл Ахтема Сеітаблаєва та Олени Шоптенко

Сімейну мелодраму на паркеті подарували шанувальникам Ахтем з Оленою в першому сезоні оновлених «Танців з зірками». Глибокий виступ, який торкнувся душевних струн глядачів. Учасники танцювали під пісню гурту Бумбокс «Люди» про справжнє кохання, яке здатне витримати усі труднощі. Судді були захоплені виступом, а вимоглива Катерина Кухар навіть зробила подарунок акторові.

 

Запальний фристайл Наталії Могилевської та Ігоря Кузьменка

Почати свій виступ, лежачи на роялі та наспівуючи пісню, може лише легенда шоу Наталія Могилевська. Червона сукня з блискітками приковувала погляд, чіткі рухи змушували затамувати подих, а незвичайна комбінація танцювальних елементів принесла парі бурхливі оплески та високі оцінки.

 

Зворушливий фристайл Сергія та Сніжани Бабкіних

В образах Єви й Адама з’явилося зіркове подружжя на головному паркеті країни з глибоким виступом. Вони кружляли у танці поміж червоною тканиною, як між гріховними бажаннями. Зрештою Єва спокусила Адама, і вони таки вкусили райське яблуко.

 

Кумедний фристайл Ігоря Ласточкіна, Ілони Гвоздьової та Юрія Ткача

Переможці другого сезону оновлених «Танців з зірками» Ігор та Ілона захопили подвійною порцією гумору — до енергійної пари приєднався улюбленець публіки, комік Юрій Ткач. Весела церемонія одруження під хіт LITTLE BIG – SKIBIDI викличе в тебе нестримне бажання потанцювати разом із учасниками.

 

Енергійний фристайл Michelle Andrade та Жені Кота

У другому сезоні оновлених «Танців…» учасники перетворили паркет на справжній Barber Shop. Мішель та Женя захопили глядачів веселим та яскравим танцем у компанії дітей.

 

Ніжний фристайл Лесі Нікітюк та Макса Єжова

У не властивому собі, ліричному, образі вийшла на паркет другого сезону оновлених «Танців з зірками» Леся Нікітюк. Вона відкрила потаємне – ніжну, вразливу душу. Варто сказати, у такому амплуа ведуча надзвичайно сподобалась публіці, а проникливий танець про трагічне кохання нікого не залишив байдужим.

 

Гарячий фристайл Іраклі Макацарія та Яни Заєць

Затьмарити Майкла Джексона під силу хіба Іраклі Макацарії. Йому вдалося повторити кожен рух поп-короля. Протягом усього виступу в залі не вщухали оплески, а пара запалювала паркет з неймовірною пристрастю.

 

Блискучий фристайл Анни Різатдінової та Олександра Прохорова

Ритмічний танець з елементами гімнастики розповідає про силу волі, яка допомагає досягнути мети попри критику та труднощі. Фантастичні підтримки, шпагати, стрибки – те, що вирізняє виступ Анни з-поміж інших. І це не може не приваблювати. Адже цей номер змушує затамувати подих і насолоджуватися майстерними рухами танцівників.

 

Чуттєвий фристайл Даніеля Салема та Юлії Сахневич

Танець Даніеля та Юлії на ліжку під дощем із блискіток на головному паркеті країни вразив ніжністю та емоційністю. Своїм виступом пара розповіла про глибоке та щире кохання, яке міцнішає з кожним днем.

 

Харизматичний фристайл Олени Кравець та Макса Леонова

У третьому сезоні оновлених «Танців з зірками» на паркеті зав’язався службовий роман. Танець на столі та справжнє перевтілення Олени Кравець принесли парі овації глядачів та високі оцінки суддів.

 

Нагадуємо, що учасники шоу чекають твоєї підтримки. Голосуй у додатку 1+1 video, щоб врятувати улюблену пару від вильоту. Один «суперголос» у додатку 1+1 video дорівнює восьми смс!

Читай також інші добірки найкращих виступів на «Танцях з зірками»:

1.  

2.  

3.  

Новини по темі