Олександра Заріцька поділилася ексклюзивною інформацією про новий альбом гурту KAZKA: скільки в ньому пісень, з ким дуети, чи будуть танцювальні треки?

Танці з зірками

Лідерка гурту KAZKA Олександра Заріцька та продюсер Юрій Нікітін розповіли, коли чекати на новий альбом і в чому його унікальність?

Поділитися:

Про новий альбом гурту KAZKA сьогодні розповіли Олександра Заріцька та Юрій Нікітін. Вони були на відео-включенні у шоу «Твій день». Коли чекати на вихід альбому, чим він буде відрізнятися від попередніх, в чому його унікальність?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександра Заріцька про почуття до партнера: Я щаслива, коли Юра поруч та переживаю, чи напише він мені після проєкту

Що відомо про новий альбому гурту KAZKA?

Отже, альбом гурту KAZKA під назвою SVIT вийде вже 5 листопада. У ньому буде 10 оригінальних треків та 2 бонус-трека. Юрій Нікітін розповідає:

Це альбом музичних експериментів. Він не вписується в рамки звичного звучання гурту KAZKA. Це альбом саундтреків, дуетів і кавер-версій.

Заріцька та Нікітін анонсують – до альбому SVIT увійшли музичні колаборації з Тіною Кароль, Alekseev, молодою співачкою ROXOLANA. А на пісню «Автовідповідач» з цього альбому вже незабаром вийде кліп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Мєшков про поцілунок з Олександрою Заріцькою: «Ми обоє були не проти» (ексклюзив)

Ведучі «Твого дня» запитали у Олександри Заріцької, чи змінилося її ставлення до своєї творчості через участь у «Танцях з зірками»? Олександра відповідає:

Дуже змінилося. В цьому альбомі буде декілька танцювальних пісень. І взагалі у наших концертних виступах тепер буде більше хореографії. Це буде складніше, але цікавіше.

Нагадаємо, вже 7 листопада відбудеться 10 ефір шоу «Танці з зірками», в якому Олександар Заріцька бере участь. Чим вона буде вражати глядачів разом зі своїм партнером Юрієм Мєшковим? Ось який ніжний вальс вони танцювали минулого ефіру: 

Дивіться «Танці з зірками» у неділю о 21:00 на 1+1. Квитки на ефіри можна придбати, натиснувши на посилання.

ФОТО: Instagram/kazka.band

Новини по темі