Олексій Суровцев розповів, що для нього було найбільш неочікуваним у «Танцях з зірками» – це було лише 1 раз за всі сезони шоу

Танці з зірками

Вчора шоу «Танці з зірками» покинула пара Олексій Суровцев та Марія Колосова. Сьогодні вони прокоментували свою участь у проєкті.

Поділитися:

У прямому включенні в «Сніданку з 1+1» Олексій Суровцев та Марія Колосова поділилися враженнями від участь у шоу «Танці з зірками», яке покинули вчора за результатами суддівського та глядацького голосування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками: стало відомо, хто покинув шоу в четвертому ефірі

Олексій про шоу говорить:

Цей проєкт – це велике свято з яскравими емоціями. Для мене найбільш неочікуваним стала найнижча оцінка за всю історію шоу – одиниця від Катерини Кухар.

Суровцев Танці

Партнерка Олексія Суровцева Марія Колосова додала:

Дуже важко готуватися в такому режимі, коли тобі дають усього 1 тиждень на новий танець. Але я дуже пишаюся Олексієм, особливо нашим учорашнім танцем: було багато хореографії, і ми нарешті змогли показати, як класно може танцювати Олексій.

Дивіться, як Олексій Суровцев та Марія Колосова танцювали ча-ча-ча:

На запитання, чи буде Олексій Суровцев продовжувати займатися танцями, він відповів, що хоче відпочити, але в майбутньому у нього будуть танцювальні проєкти – спектаклі.

Нагадаємо, що квитки на наступні прямі ефіри все ще можна придбати! Просто натисніть на посилання.

Новини по темі