Олена Кравець зізналася, що 10 років відвідувала психоаналітика

Танці з зірками
Олена Кравець зізналася, що 10 років відвідувала психоаналітика | 1+1
Фото: Ростислав Ріпка

Зірка розповіла про труднощі роботи в чоловічому колективі.

Поділитися:

У п'ятому ефірі «Танців з зірками» Олені Кравець довелося підкорювати норовливе танго. На паркеті її партнер Макс Леонов на декілька хвилин перевтілився у психоаналітика, до якого зірка прийшла на прийом. Виявляється, за цим сюжетом стоїть особистий досвід.

Акторка розповіла, що 1995 року вперше познайомилася з «кварталівцями» – компанією юнаків, від яких шаленіли дівчата та з якими було досить важко потоваришувати. Творчий колектив швидко здобув популярність, а його учасники стали кумирами мільйонів.

Проте, як зізналася Олена, «була й інша сторона медалі». Актори проводили пліч-о-пліч багато часу, і деколи стосунки в колективі загострювалися. Бути єдиною жінкою в чоловічому колективі виявилося складніше, ніж очікувалося. Тому протягом 10 років Олена відвідувала психоаналітика. «Ми дорослішали, змінювалися і ледве могли перетравити все те, що на нас звалилося», – пригадує зірка.

Я заплуталась у стосунках із колективом.

Своїм виступом учасниця вирішила спростувати міфи про знаменитих людей. Адже за усміхненим обличчям часто може ховатися тернистий шлях та біль. Дивись танго у виконанні Олени Кравець та Макса Леонова:

Більше про Олену Кравець читай на нашому сайті:

1. Олена Кравець не стримує емоцій у новому кліпі Pianoбой й Alina Pash

2. Двійнята Олени Кравець зворушливо підтримали її на «Танцях з зірками»

3. Олена Кравець змінила колір волосся – і він їй так пасує

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі