Олена Шоптенко взяла участь у квітковій фотосесії

Танці з зірками
Олена Шоптенко взяла участь у новій фотосесії
@alena_shoptenko

Хореограф постала у новому образі.

Поділитися:

На своїй сторінці в Інстаграм головний хореограф нового сезону Танців з зірками Олена Шоптенко часто ділиться із шанувальниками особистими фото й роздумами. Цього разу Олена вирішила взяти участь у неймовірно красивій фотосесії. Зірка позує в елегантних вбраннях із квітами. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко показала, як читає з маленьким сином

Хореограф показала декілька фото із бекстейджу зйомки і зізналася, що з нетерпінням чекає на результат. Ми впевнені - знімки будуть неперевершеними!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALENA SHOPTENKO (@alena_shoptenko) on

«Колись дуже-дуже давно не проходило й тижня, щоб я не брала участі в якихось фотосесіях. Тому колись дуже давно мені це дуже набридло, і від будь-яких пропозицій я воліла відмовитися і йти працювати. Потім було багато роботи і абсолютно не до того. Пізніше в моєму житті з'явився ОО (прим. ред. - Олексій Олексійович - маленький син танцівниці), і знову стало не до того. Однак коли тиждень тому мені раптово запропонували взяти участь у зйомці, я раптом усвідомила, що моторошно скучила за цим процесом і станом, тому з радістю погодилася. Спасибі, що нагадали мені, що від цього можна отримувати задоволення і хвилювання від очікування результату, який, я сподіваюся, скоро буде, а то я помру від цікавості. А поки можу поділитися декількома фото процесу», - пише Олена. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко: 10 фактів, які вас здивують

Новини по темі