Олена Шоптенко закінчила ремонт у новій квартирі

Танці з зірками
Олена Шоптенко закінчила ремонт у новій квартирі

Зірка поділилася світлиною нової спальної кімнати.

Поділитися:

На своїй сторінці в Інстаграм учасниця Танців з зірками, український хореограф Олена Шоптенко поділилася із шанувальниками радісною новиною - зірка разом із чоловіком нарешті закінчила ремонт у новому житлі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Олена Шоптенко: «Мій син народиться в Україні»

 

A post shared by ALENA SHOPTENKO (@alena_shoptenko) on

І нехай на годиннику майже 11, але це найщасливіший час, тому що історія довжиною в 7 років і 7 місяців закінчена. І нехай весь коридор в коробках, і я не можу знайти половину своїх речей, зате сьогодні я вперше засну в своєму власному ліжку! Вперше! - поділилася враженнями зірка. 

Нагадуємо, що раніше Олена Шоптенко зізналася, що заощаджувала на таку квартиру з 19 років:

«Батьки мені з дитинства говорили, що стабільність у житті визначає наявність власної квартири, на яку потрібно обов'язково заробити, тому що дуже нерозумно витрачати гроші на оренду житла. Так я почала працювати з 19 років і постійно відкладати на заповітну квартиру, іноді відмовляючи собі в якихось поїздках або великих покупках».

Хореограф пригадала, що, врешті, придбала квартиру, коли їй було 23. Тоді зірка усі зібрані на той момент гроші вклала в апартаменти на етапі будівництва:

«Квартира побудувалася, а ось ремонт все ніяк не розпочинався. То я працювала за кордоном і не могла приділити цьому час, то просто було не до цього, а квартира все стояла без діла. Так минуло років шість».

Шоптенко поділилася, що потім на життєвому шляху зустріла свого чоловіка, який допоміг їй і не підпускав робити ремонт.

«А потім з'явився @kzmr_mlvch, який вислухав цю історію, усміхнувся, пішов і все зробив, не підпускаючи мене до ремонту усіма можливими способами. За місяць ми нарешті в'їдемо в нашу фортецю, де все так, як ми хочемо, і я нарешті зможу «гніздуватись», - повідомила танцівниця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Олена Шоптенко поділилася кумедним знімком

Новини по темі