Осадча зваблює Горбунова розкішними ніжками й відвертою сукнею (фото)

Танці з зірками
Катя Осадча спокушає Юрій Горбунова сексуальними ніжками і глибоким декольте | Новини шоу-бізнесу | 1+1
Фото: instagram/kosadcha

Спокусливі розрізи підкреслили її довершену фігуру.

Поділитися:

Учора глядачі 1+1 побачили грандіозний . Члени журі здивували своїми виступами разом із участниками, а ведучі — оновленим складом.

Цього вечора компанію Юрію Горбунову склала його дружина Катя Осадча. Зірка «Світського життя» замінила в голдрумі Тіну Кароль, яка не приїхала на ефір з поважної причини — день народження сина.  

Для своєї тимчасової ролі ведучої «Танців…» Осадча обрала справді спокусливий і розкішний образ. Вона вдягнула довгу блискучу сукню від українського бренду Mila Nova з ефектним розрізом від стегна та дуже глибоким декольте.  

На спільних фото з коханим Катя грайливо пригортається до нього та вабить довгими ніжками. А він, здається, дуже тішиться неймовірною вродою та стрункістю дружини. 

Свій образ Осадча завершила крупними сережками, вишуканою прикрасою на шиї та лаконічними чорними босоніжками. Зачіска зірки — голлівудські локони. 

Нагадаємо, стало відомо, які пари змагатимуться в . А поки дивись на елегантних Катерину Осадчу і Юрія Горбунова під час оголошення результатів ефіру:

Також читай інші новини про подружжя:

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі