Павла Зіброва запросили у Танці з зірками

Танці з зірками
Павла Зіброва запросили у Танці з зірками

Чи прийме виклик відомий співак?

Поділитися:

Ще зовсім трохи і танцювальна естафета нового сезону оновленого проекту Танці з зірками відкриє глядачам імена всіх учасників. Сьогодні стало відомо, що нова учасниця шоу Оксана Марченко передала виклик народному артисту України, співаку і композитору – Павлу Зіброву.

Чи погодиться він продемонструвати свої танцювальні таланти на знаменитому паркеті, дізнаємося незабаром.

Уже прийняли виклик вийти на знаменитий паркет грузинський красень Іраклі Макацарія, телеведуча Маша Єфросиніна, всесвітньо відомий боксер Денис Берінчик, майстер спорту зі спортивної аеробіки і тренер Аніта Луценко, гуморист і тренер Ліги сміху Ігор Ласточкін, солістка групи НеАнгели Слава Камінська, актор Павло Вишняков, україно-болівійська співачка Michelle Andrade, ресторатор Микола Тищенко, співачка Злата Огнєвіч та ведуча Леся Нікітюк. Ведучим рубрики #backstage в соціальних мережах стане Артем Гагарін, який заявив про свою роль у відео в рамках #танціззіркамиchallenge.

Нагадаємо, в новому сезоні збільшиться кількість прямих ефірів та зірок-учасників у порівнянні з минулим роком. Вже цієї осені глядачі зможуть голосувати за 14 зіркових учасників та насолоджуватись їхніми запальними танцями на паркеті. Також стало відомо, що в якості танцівника нового сезону Танців з зірками виступить фіналіст американських Dancing with the stars і номінант премії Emmy Дмитро Чаплін.

Новини по темі