Злата Огнєвіч: Факти з життя учасниці Танців з зірками, які вас вразять

Танці з зірками

Співачка складе гідну конкуренцію учасникам танцювального шоу.

Поділитися:

Стало відомо, що відома співачка . Зйомимося ближче з талановитою та чарівною зіркою.

1. Злата народилася в Мурманську, а її дитинство пройшло в кримському Судаку. Саме там дівчина й почала займатися музикою.

2. Паралельно з музучилищем Огнєвіч вступила до НАУ, на факультет психології. «Я спочатку думала, що музика – це добре, але, можливо, варто себе ще в чомусь спробувати. В результаті виявилося, що психологія висмоктує з мене енергію. Коли я потрапила до гуртожитоку Глієра, в «музичний дурдом», як його називали, зустріла там однодумців, так само, як і я, схиблених на музиці, зрозуміла, що в своїй тарілці. Я займалася по п'ять годин на студії, благо, вона була в гуртожитку, а скільки музики я переслухала! Цей матеріал досі живить мене», – пригадала в одному з інтерв’ю зірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злата Огнєвіч поділилася, як скуштувала тарганів

3. Співачка має чудовий голос, яким, у поєднанні з казковим номером, підкорила глядачів Євробачення-2013. Тоді вона посіла третє місце на пісенному конкурсі.

4. Чарівна Злата не лише відшліфовує свої вокальні вміння, а й займається танцями. Із сучасних стилів їй до душі вакінг та денс-поп.

Для мене танець – це уособлення свободи, – ділиться співачка.

5. Справді, танці відіграють особливу роль у житті Огнєвіч. Навіть на своєму весіллі вона хоче виконати особливий танець із коханим.

«Мрію станцювати на весіллі шалений танець. Коли в мене буде наречений, одразу йому скажу: «Так, ходимо на танці, займаємося, і готуємо для гостей сюрприз». Це не будуть якісь прості рухи. Будемо сідати на шпагат (сміється)», – зізналася Злата Світському життю.

6. Зірка не приховує, що мріє зіграти в кіно – і бачить себе як у комедійній, так і в драматичній ролі.

7. У минулому сезоні Голосу країни співачка вийшла на сцену шоу та вразила суддів проекту своїм неймовірним вокалом. До неї розвернулися всі червоні крісла. Проте Злата відмовилася від участі у Голосі. Натомість стала зірковою помічницею тренера Потапа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злата Огнєвіч зізналася, що їсть через день

8. Певно, Златі судилося вийти на головний паркет країни у ролі зіркової учасниці. З Танцями вона знайома давно. «Десять років тому я вже брала участь у Танцях з зірками – працювала разом із Оркестром Збройних сил України і співала під час танцювальних номерів Каті Осадчої та Марічки Падалко», – пригадала Огнєвіч.

А минулого сезону оновлених Танців з зірка вона стала співведучою Юрія Горбунова та підтримувала пари на зірковому балконі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стартував продаж квитків на новий сезон Танців з зірками

Новини по темі