Перший ефір «Танців з зірками» проведуть одразу три зірки

Танці з зірками

Вже цієї неділі, 26 серпня, о 21:00 на телеканалі «1+1» стартує довгоочікувана прем'єра − другий сезон оновлених «Танців з зірками».

Поділитися:

На знаменитий паркет вийде 14 зіркових пар, які готові підкорювати серця шанувальників новими танцювальними композиціями.

Під час першого ефіру глядачі нарешті дізнаються, хто з танцівників склав пари артистам. Ефір розпочнеться з грандіозного номеру-відкриття, в якому одночасно станцюють всі зірки «Танців з зірками». Постановка обіцяє здивувати не тільки своїм задумом, а й показати найбільш мальовничі локації Києва. Учасники під час танцю передаватимуть один одному дискобол, який є головним символом проекту.

Компанію беззмінному ведучому проекту Юрію Горбунову в першому ефірі за традицією складе співачка і тренер «Голосу країни» Тіна Кароль.

Ведучим балкону стане популярний український артист DZIDZIO. Йому випав шанс першому побачити емоції учасників після виступів на паркеті й почути їхні враження від оцінок суддів.

Ведучим рубрики #Backstage був оголошений Артем Гагарін. Він допоможе глядачам не розлучатися з проектом під час реклами та відкриє залаштунки, щоб показати все, що відбувається поза ефіром у форматі прямої трансляції.

Нагадаємо, що в першому ефірі ніхто з учасників не покидає проект. Проголосувати за своїх фаворитів можна буде шляхом SMS і телефонних дзвінків, починаючи з другого ефіру. Виконання танцювальних композицій оцінюють телеглядачі і професійне журі, до складу якого увійшли улюбленці публіки: тренер «Голосу.Діти» MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар та хореограф Влад Яма.

У новому сезоні візьмуть участь Іраклі Макацарія, телеведуча Маша Єфросиніна, всесвітньо відомий боксер Денис Берінчик, майстер спорту зі спортивної аеробіки й тренер Аніта Луценко, гуморист і тренер «Ліги сміху» Ігор Ласточкін, солістка гурту «НЕАНГЕЛИ» Слава Камінська, актор Павло Вишняков, україно-болівійська співачка Мішель Андраде, ресторатор Микола Тищенко, співачка Злата Огнєвіч, телеведучі Леся Нікітюк та Оксана Марченко, співак Павло Зібров та ведучий ранкового шоу «Сніданок 1+1» Руслан Сенічкін.

Прем’єру нового сезону легендарного оновленого проекту можна побачити 26 серпня о 21:00 на телеканалі «1+1».

Відкритий продаж квитків на ефіри.

Новини по темі