Вагітна Олена Шоптенко показала свою квартиру

Танці з зірками

За місяць зірка переїде до нової оселі.

Поділитися:

Хореограф і учасниця Танців з зірками Олена Шоптенко, яка наразі чекає на первістка, показала світлину нової оселі. На сторінці в Instagram вона поділилася, що збирала на цю житлоплощу з 19 років.

«Батьки мені з дитинства говорили, що стабільність у житті визначає наявність власної квартири, на яку потрібно обов'язково заробити, тому що дуже нерозумно витрачати гроші на оренду житла. Так я почала працювати з 19 років і постійно відкладати на заповітну квартиру, іноді відмовляючи собі в якихось поїздках або великих покупках», - зізналася Шоптенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Шоптенко вразила зворушливим танцем під колискову (відео)

 

Хореограф пригадала, що, врешті, придбала квартиру, коли їй було 23. Тоді зірка усі зібрані на той момент гроші вклала в апартаменти на етапі будівництва:

«Квартира побудувалася, а ось ремонт все ніяк не розпочинався. То я працювала за кордоном і не могла приділити цьому час, то просто було не до цього, а квартира все стояла без діла. Так минуло років шість».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко зізналася, що брала участь у «Танцях з зірками» вже вагітною 

Шоптенко поділилася, що потім на життєвому шляху зустріла свого чоловіка, який допоміг їй і не підпускав робити ремонт.

«А потім з'явився @kzmr_mlvch, який вислухав цю історію, усміхнувся, пішов і все зробив, не підпускаючи мене до ремонту усіма можливими способами. За місяць ми нарешті в'їдемо в нашу фортецю, де все так, як ми хочемо, і я нарешті зможу «гніздуватись», - повідомила танцівниця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Олена Шоптенко поділилася спільною світлиною з чоловіком

Новини по темі