Півфінал «Танців з зірками»: Судді вийдуть на паркет разом із зірковими парами

Танці з зірками
Півфінал «Танців з зірками»: Судді вийдуть на паркет разом із зірковими парами | 1+1
Фото: Ростислав Ріпка

Дізнайся, з ким із учасників судді станцюють у півфіналі.

Поділитися:

Цієї неділі відбудеться довгоочікуваний півфінал «Танців з зірками», після якого ми дізнаємось імена суперфіналістів. За кубок переможця наразі змагаються лише чотири пари, тож конкуренція стає запеклішою.

Ведучим балкона, який буде зустрічати пари після виступів, стане відомий актор, тренер «Ліги сміху» та зірка серіалу «Папік»Станіслав Боклан. А співачка Оля Полякова, яка брала участь у першому оновленому сезоні «Танців з зірками», потішить телеглядачів своєю новою піснею.

У тринадцятому прямому ефірі кожна з пар покаже три номери: один танець — із класичної бальної програми, другий — разом із суддею проекту, який поставить хореографію, і третій – «танець за життя». Цього разу його виконуватимуть всі пари одночасно ще до початку результатів. Цікаво, що загальний танець буде суцільною імпровізацією для учасників. 

Володимир Остапчук та Ілона Гвоздьова танцюватимуть запальний фрістайл під популярний хіт Дженніфер Лопес «Get right» разом із найемоційнішим суддею проекту — Франсіско Гомесом. Чи зможе Володимир, який залишився єдиним чоловіком серед зіркових учасників, пройти до суперфіналу, стане відомо вже зовсім скоро.

Найдраматичніша пара проекту Ксенія Мішина та Женя Кот продемонструють ф’южн під незвичне аранжування музики Петра Чайковського з балету «Лускунчик» —  «Dance of the sugar plum fairy».  Разом із парою на паркеті станцює чорний лебідь, прима-балерина Катерина Кухар, яка в одинадцятому ефірі прийняла виклик від Ксенії. Нагадаємо, що після виступу акторка звернулась до судді зі словами: «Катерино, пам’ятаєте танець, який я танцювала з Лізою Дружиніною? Мені хочеться подібний станцювати і з вами».

Жіноче аргентинське танго Ксенії та Лізи в ефірі обміну партнерами викликало захват у глядачів та суддів. Катерина не залишила пропозицію без відповіді: «Я приймаю ваш виклик, тож до зустрічі на паркеті в танці з суддями».

Олімпійська призерка Анна Різатдінова разом із своїм партнером Олександром Прохоровим та Владом Ямою покажуть танго, яке для пари поставив суддя проекту.

Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар вийдуть на паркет разом із легендарним балетмейстером Григорієм Чапкісом та виконають вальс.

Згідно з правилами проекту, номер із суддями оцінюватимуть лише троє членів журі, які не брали участь у постановці.

Хто з зіркових учасників зможе пройти в суперфінал, ти дізнаєшься вже цієї неділі о 21:00.

Останні новини про шоу читай тут:

1. 

2. 

3. 

Новини по темі