Попри все: Ахтем Сеітаблаєв вийшов на паркет із серйозною травмою

Танці з зірками

Партнерка Ахтема Олена Шоптенко зізналася, чому їхній фрістайл був для неї особливим.

Поділитися:

Учора, 17 вересня, на телеканалі «1+1» відбувся четвертий прямий ефір легендарного оновленого проекту Танці з зірками з темою «Made in Ukraine». 

За результатами оцінок суддів, першу сходинку розділили пари Надя Дорофеєва і Женя Кот та Ахтем Сеітаблаєв і Олена ШоптенкоОлена Шоптенко зізналася, чим її полонив Ахтем Сеітаблаєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка пара покинула проект Танці з зірками у четвертому ефірі

Як виявилось, минулого ефіру Ахтем отримав серйозну травму – розрив м’яких тканин.

Вимкнулися камери – і Ахтем почав шкутильгати, причому дуже шкутильгати, – пригадала Олена Шоптенко.

Попри заборони лікарів Ахтем продовжив підготовку до прямого ефіру. Зі своєю партнеркою він виконав фрістайл під пісню «Люди» гурту «Бумбокс». 

Це була справжня сімейна мелодрама, - охарактеризував номер Юрій Горбунов

«Ви вже, як Бабкіни! Ви дихаєте в унісон, розумієте одне одного з напівслова», - сказав Влад Яма після закінчення номеру. А Катерина Кухар подарувала Ахтему Сеітаблаєву квітку антуріуму на знак своєї прихильності. 

Сьогодні особистою історією, пов’язаною з виконаним танцем, поділилася Олена Шоптенко.

«Про вчорашній танець. Він про дуже особисте, про що я не люблю говорити. Тим більше писати! Але ця постановка вийшла такою справжньою, що дуже захотілося розповісти.

Уже під час проекту, одного разу в кімнату зайшов мій чоловік Олексій Іванов і несміливо попросив мене поставити танець, якщо вийде при всіх складних процесах підбору музики для пари на проекті, під його улюблену пісню «Люди» «Бумбокса». Він тоді не знав, що на той час я вже давно намітила собі цей план і дуже сподівалася, що у мене вийде його здійснити.

Ця пісня багато означає для нас, так як з'явилася і відіграла роль у дуже складний період наших стосунків. Вона завжди нагадувала про те, що справді важливо в цьому житті – «Люди ми тільки тоді, як дуже сильно любимо», - написала танцівниця на своїй сторінці у Facebook.

Новини по темі