Олена Шоптенко зізналася, чим її полонив Ахтем Сеітаблаєв

Танці з зірками

У третьому ефірі «Танців з зірками» здійснилася мрія Ахтема Сеітаблаєва.

Поділитися:

«Секс-символ сучасності», «справжній чоловік» — такі «титули» вже здобув актор та режисер, учасник оновлених «Танців з зірками» Ахтем Сеітаблаєв. Три ефіри поспіль він разом зі своєю партнеркою Оленою Шоптенко складав серйозну конкуренцію танцювальним парам проекту. При цьому завжди стриманого та зосередженого Ахтема судді шоу хотіли бачити більш пристрасним.

І ось, у третьому випуску «Танців...», Ахтем та Олена виконали пристрасну сальсу. Як раніше актор зізнався 1plus1.ua, він мріяв опанувати саме цей танець.

Мені дуже подобається сальса, адже це дуже чуттєвий танець, у ньому багато емоцій, — поділився Ахтем.

Певно, здійснення бажаного та й сама Муза (Олена Шоптенко), яка прийшла до нього в танці, надихнули Ахтема на посмішку.

Прем’єра на нашому шоу — це посмішка від Ахтема Сеітаблаєва, — зауважила ведуча третього ефіру «Танців…» Катя Осадча.

Ми не працювали над пристрастю навмисно. Ми просто виконували свою роботу, танцювали сальсу та отримували від цього задоволення. І я вважаю, що зробили це дуже добре, — переконана Шоптенко.

Про свою «вчительку» та партнерку Ахтем відгукується доволі коротко: «Вона сувора, але справедлива». Своєю чергою Олена вражена характером та здібностями Сеітаблаєва.

Мені дуже пощастило. Ахтем прибідняється, адже насправді дуже добре танцює. Він дуже серйозний. Справжній чоловік, який не говорить зайвих слів, а просто робить. Часом я втомлююся швидше, ніж Ахтем, і просто вражена його витримкою, — зізналася Олена Шоптенко.

Тим часом, як між парою хочуть бачити щось більше ніж танець, актор нагадує, чому зважився на участь у шоу: «Я хочу дотриматися слова, яке дав своїм донькам, що я навчуся більш-менш пристойно танцювати».

Зі слів Ахтема, його доньки захоплюються Оленою Шоптенко та вболівають за їхню танцювальну пару.

Моя найменша донька Софі приходила на репетиції і потім два дні була під величезним враженням. Розповідала шкільним подружкам, що наживо бачила Олену Шоптенко і як та її вчила танцювати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко розповіла про стосунки з Ахтемом Сеітаблаєвим поза паркетом

Новини по темі