Поза паркетом Танців з зірками: Як створювалися найвидовищні номери

Танці з зірками

Що цікавого лишилося поза кадром легендарного шоу.

Поділитися:

Цієї неділі, 29 жовтня, о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться грандіозний фінал оновлених Танців з зірками, під час якого за звання найкращої танцювальної пари країни змагатимуться Надя Дорофєєва та Євген Кот, Наталія Могилевська та Ігор Кузьменко, а також Ахтем Сеітаблаєв5 виступів Сеітаблаєва, після яких ми відкрили його заново та Олена Шоптенко.

Цікаві постановки, вражаючі спецефекти, несподівані образи зробили #ПоверненняЛегенди яскравим. За усим цим стоїть клопітка робота команди Танців з зірками, яка й відкрила нам деякі секрети шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15 моментів оновлених Танців з зірками, за які ми їх любимо ​

ПІСОК, ЛІД ТА ПОЛУМ'Я НА ПАРКЕТІ

У номері Ахтема та Олени, який пара виконає у фіналі шоу, глядачі побачать піщаний дощ. Ця постановка технічно дуже складна: для реалізації ідеї потрібен специфічний пісок та технологія, яка буде перешкоджати потраплянню піску в очі.

«Озираючись назад, можна сказати, що однією з наших улюблених постановок є пасодобль Наді Дорофєєво5 виступів Наді Дорофєєвої на Танцях з зірками, за які ми її любимої та Євгена Кота в образах Дейнеріс і Джона Сноу. Технічно номер був дуже складним, оскільки альфа-графіка (малюнки льоду і полум'я) прописувалась кілька тижнів. Використовуючи цю технологію, вся графіка, яку телеглядачі бачать на екранах, створюється спеціально під розмір декорації (враховується кожен сантиметр сцени), камери підлаштовуються під спеціальні кадри. Для цього заздалегідь знімається певний план, в який потрібно потрапити в прямому ефірі. А в деяких моментах навіть хореографія ставиться під графіку», — розповіли режисери-постановники Танців з зірками Наталя Лисенкова та Наталя Ровенська.

Нагадаємо, що також на паркеті Танців з зірками падав сніг у номері Наді й Жені та йшла злива під час фокстроту Наталі й Ігоря.

ПІСНІ ВІД УЧАСНИКІВ ГОЛОСУ КРАЇНИ

За 10 ефірів на Танцях з зірками прозвучало понад 170 пісень15 номерів на Танцях з зірками, після яких ви ще дужче полюбите українські пісні.

Щонеділі пари виступали під живий супровід оркестру та вокалістів Голосу країни Віри Кекелії, Марти Адамчук, Інгрет Костенко, LAUD (Влада Каращука) та LUKA (Андрія Лучанка).

Підбір музичного супроводу, адаптація пісень до конкретних танцювальних стилів, репетиції з музикантами та вокалістами – окремий, великий шмат роботи у проекті. У результаті глядачі насолоджувались улюбленими піснями, а то й їхніми цікавими обробками.

ЗАХОПЛИВІ ПОСТАНОВКИ

Хореографи проекту Василь Козар, Руслан Махов, Андрій Дикий, а також режисери-постановники Наталя Ровенська та Наталя Лисенкова поставили 90 яскравих танцювальних номерів.

«Стільки всього відбулося за 10 років! Як змінилися люди, які брали участь у шоу колись – Могилевська, Шоптенко. Які вони інші. Та при цьому такі ж пристрасні та божевільні у своїй працьовитості, – розповів Василь Козар. – Щось змінюється, щось ні. І це дуже чудово».

Щоразу ми намагаємося кожного учасника дещо вивести із зони комфорту. Так глядач зможе побачити їх різними. У нас кожна репетиція непередбачувана, це щоразу новий виклик одне одному, – зазначив Руслан Махов.

НАЙТЕНДІТНІША СУКНЯ ВАГОЮ 5 КГ

Стилісти телеканалу 1+1 зшили понад 400 вбрань, серед яких — костюм лісоруба Дмитра Комарова, у який був вмонтований спеціальний світлодіодний механізм, що запалював серце.

А ось металізована сукня, в якій Надя Дорофєєва танцювала чуттєву румбу, змусила стилістів 1+1 перейматися. Було важливо, щоб хрупка річ вціліла до кінця пристрасного виступу. Цікаво й те, що сукня важила 5 кг.

БІльше про вбрання пар Танців з зірками ви можете дізнатися у розділі Костюми на 1plus1.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто «наставив роги» партнеру Полякової та з чого створена найхрупкіша сукня Дорофеєвої

ЕФЕКТНІ ДЕКОРАЦІЇ

Також за час проекту декоратори Танців з зірками виготовили приблизно 300 елементів реквізиту, а загальна вага декорацій становить 20 тонн. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ви мусити це побачити: Чим вражатиме фінал Танців з зірками

 

Новини по темі