Правила оцінювання учасників проекту Танці з зірками

Танці з зірками
Оцінки Танці з зірками та калькуляція балів
1plus1.ua

Яким чином відбувається підрахунок балів на проекті

Поділитися:

За правилами проекту долю учасників вирішують судді та глядачі (50% на 50%).

Перший етап оцінювання проходить через суддів.

Кожен суддя може поставити парі від 1 до 10 балів. Сумарна кількість їхніх оцінок формує турніру таблицю, яку ми бачимо на екранах. Результати турнірної таблиці переводяться у загальні бали від 1 до 14 (якщо в проекті беруть участь 14 пар). Так, 1 бал отримає пара з найменшою кількістю оцінок від суддів, а максимальний бал, який залежить від кількості пар учасників, отримає пара – лідер за оцінками суддів.

Другий етап залежить від глядачів, які шляхом голосування через SMS та дзвінки можуть вплинути на долю своїх фаворитів.

Голосування за всі пари проходить упродовж всього ефіру до моменту офіційного припинення. Коли ведучий оголошує закриття ліній для голосування, голоси глядачів підраховуються, а турнірна таблиця глядацького голосування, яку глядачі у ефірі не бачать, переводиться у бали від 1 до 14, в залежності від кількості пар учасників. Пара з найбільшою кількістю глядацьких голосів отримає максимальний бал. Бали від суддів сумуються з балами від глядачів. Кількість глядацьких голосів, яку отримала кожна пара, не розголошується за правилами формату, які розповсюджені у всіх країнах, які адаптують проект.

Офіційні правила SMS-голосування за учасників проекту доступні за посиланням.

Третій етап – шоу результатів.

Момент, коли ведучий у довільному порядку оголошує учасників, які продовжують свою участь у проекті, а також називає 2 пари, що потрапили до зони ризику через найменшу кількість голосів від глядачів та оцінок суддів. Пара, яка сумарно від суддей та глядачів отримала найменшу кількість балів за правилами залишає проект. Але якщо у двох пар сумарний бал від суддів і глядачів буде однаковий, тоді їхню долю вирішують судді.

Дивіться Танці з зірками щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.

Новини по темі