Проєкт “Танцюй серцем” для всіх бажаючих танцювати: це твій шанс потрапити на Blackpool Dance Festival 2022

Танці з зірками
Проєкт “Танцюй серцем” для всіх бажаючих танцювати: шанс потрапити на Blackpool Dance Festival

Телеканал 1+1 за підтримки мецената Андрія Мацоли запускає безпрецендентний проєкт, що дарує шанс танцюристам проявити себе на світовому рівні.

Поділитися:

Унікальну можливість для танцюристів надає телеканал 1+1 за сприяння мецената Андрія Мацоли. В рамках 5 сезону "Танців з зірками" стартує безпрецендентний проєкт “Танцюй серцем”. Ми закликаємо всіх танцюристів країни показати свій талант та взяти в ньому участь, адже головний приз — поїздка на Blackpool Dance Festival 2022, яка буде для фіналіста абсолютно безкоштовною завдяки підтримці мецената Андрія Мацоли. 

мацола фото

Вперше в історії міжнародного формату програми “Танці з зірками” "1+1" дає можливість долучитися до шоу всім, хто любить танцювати і мріє виступати на кращих світових паркетах-сценах. Мені приємно, і я дуже вдячний творцям шоу за те, що запросили саме мене долучитись до цієї беззаперечно грандіозної ідеї. 

Проект “Танцюй серцем” відкритий для всіх бажаючих танцювати. Його фіналісти засяють на одній сцені з учасниками “Танців з зірками” в прямому ефірі, а переможці представлять Україну на найпрестижнішому та найвідомішому міжнародному щорічному бальному конкурсі Blackpool Dance Festival в 2022 році.

Це мрія тисяч танцюристів у світі, і спільно з каналом “1+1” ми здійснимо цю мрію для української пари, чий танець йтиме від самого серця, а майстерність вразить суддів “Танців з зірками”. 

Закликаю всіх українців, які люблять танцювати, взяти активну участь у відборі й показати Європі та світу, що ми вміємо йти до своєї мрії, вміємо танцювати й вміємо перемагати. Успіху всім учасникам!

Меценат Андрій Мацола

 

 

УМОВИ КОНКУРСУ “Танцюй серцем”

ХТО МОЖЕ БРАТИ УЧАСТЬ?

1. Взяти участь у проєкті можуть пари, в яких обидва партнери є громадянами України, досягли 18-річного віку та проживають на території України.

2. Учасником конкурсу вважається творча пара, які спільно виконує танок.

ЩО ЗРОБИТИ, ЩОБ СТАТИ УЧАСНИКОМ?

1. Для участі в конкурсі необхідно заповнити анкету за цим посиланням, в якому надати відеозапис свого танцю. 

ЯКИМ МАЄ БУТИ ТАНЕЦЬ?

Учасники конкурсу при записі відео мають виконати декілька видів танцю, а саме вальс, ча-ча-ча, самба.

ЯКИМ МАЄ БУТИ ВІДЕО?

1. Учасники гарантують, що відео є авторським, вільне від обтяжень третіх осіб, та несуть повну відповідальність перед третіми особами, що можуть бути присутніми на відео.

2. Вимоги до відео:
- камера не повинна сильно трястися;
- відео не повинно містити візуального браку;
- відео повинно бути в оригінальній якості, без додаткової компресії;
- хронометраж фрагмента не повинен перевищувати 3 (три) хвилини;
- у відео має бути чітко видно всі рухи у повний зріст учасників, які під час виконання танцю не мають «випадати» за відеокадр (коли в кадрі не видно особу).

До участі в конкурсі допускаються лише ті учасники, відео яких відповідає зазначеним вимогам.

ЯК ПРОХОДИТИМЕ КОНКУРС

Впродовж періоду з 6 вересня 2021 р. до 8 листопада 2021 р. Оленою Шоптенко, головним хореографом програми «Танці з зірками», що транслюється на каналі 1+1, на власний розсуд буде відібрано 5 найкращих відео серед учасників конкурсу, які виконали всі умови.

Під час 11-ого прямого ефіру 14 листопада 2021 р. буде проведено окремий танцювальний турнір серед 5 (п’яти) пар (учасників) обраних головним хореографом програми «Танці з зірками» Оленою Шоптенко, де журі програми «Танці з зірками», що транслюється на каналі 1+1, обирають на власний розсуд 1 пару (учасника), яка і стає Переможцем Конкурсу.

Переможець Конкурсу набуває права виконати танець під час заключного гала виступу, 13-ого прямого ефіру програми «Танці з зірками», що відбудеться 28 листопада 2021 р. 

ЩО ОТРИМАЄ ПЕРЕМОЖЕЦЬ

Переможець Конкурсу, якого було обрано журі в ефірі програми «Танці з зірками» в ефірі програми, що транслюється на телеканалі 1+1 отримує подарунок – участь у турнірі бальних танців Blackpool Dance Festival 2022.

У Подарунок входить:
- вартість витрат на реєстрацію у конкурсі;
- вартість витрат на проїзд (квиток для кожної особи Переможця Конкурсу, з міста Київ до міста проведення Blackpool Dance Festival 2022);
- зворотні квитки (з міста проведення Blackpool Dance Festival 2022 до міста Києва);
- проживання у готелі під час проведення Blackpool Dance Festival 2022;
- надання двох костюмів для двох виступів;
- навчання з педагогами танцю для підготовки до участі в турнірі бальних танців Blackpool Dance Festival 2022.

Увага! Правила були змінені. Детальні юридично завірені правила конкурсу за посиланням.

Новини по темі