Режисери-постановники Танців з зірками створили концертний номер для співачки Pink

Танці з зірками

Виконавиця виступила на найбільшій музичній премії Британії «Brit Awards».

Поділитися:

Українські режисери-постановники Наталія Лисенкова, Наталія Ровенська та Марія Григоращенко, які працюють над яскравими номерами проектів Танці з зірками, Голос країни та Голос. Діти на 1+1, створили частину перфомансу для популярної американської артистки Pink. Разом з компанією Freckled Sky та українською компанією Front Pictures режисери підготували виступ співачки з водою та проекцією під пісню «Try» для найбільшої музичної премії Британії «Brit Awards». Премія відбулася 20 лютого в Лондоні.

В основу виступу ліг перформанс, який компанії Freckled Sky спільно з Олегом Бондарчуком та Front Pictures показували на «America’s Got Talent» у 2015 році. Але номер для артистки Наталія Лисенкова, Наталія Ровенська та Марія Григоращенко разом із Freckled Sky повністю адаптували під співачку, переробили сценарій та додали нову хореографію, яку Pink та її танцівники виконували у нещодавному турі.

«Задовго до церемонії з Freckled Sky, в якій ми є режисерами, зв’язався режисер Pink, аби ми відтворили подібне шоу для виступу співачки на «Brit Awards» 20 лютого. Нам ця ідея дуже сподобалась, тому ми якомога швидше почали реалізовувати та адаптувати новий сценарій. Після цього етапу ми продумали нову хореографію. Але через брак вільного часу для репетицій, Pink попросила нас доповнити номер хореографією, яку вони разом з групою танцівників показували в своєму турі. Вже за тиждень до премії на арені О2 у нас була готова вода, проекції, аби розпочати повноцінну репетицію зі співачкою. Побачивши усе наживо, Pink була дуже щаслива. Вона бігала по сцені та бавилася з водою, ніби дитина. І це були неймовірно приємні відчуття», - розповіли режисери-постановники.

Нагадаємо, усі постановки номерів проекту Танців з зірками, які глядачі каналу 1+1 побачили цієї осені – створені руками й фантазією Наталії Лисенкової, Наталії Ровенської та Марії Григоращенко. Саме заради оновленого другого сезону танцювального шоу режисерки відмовились від роботи з Крістіною Аггілерою.

Дівчата продовжуватимуть створювати постановки й працювати на великих розважальних проектах 1+1. 

 

 

Новини по темі