Сенічкін зворушливо подякував партнерці за 3 місяці на паркеті

Танці з зірками

Ведучий розчулив прощанням із шоу Танці з зірками.

Поділитися:

Вчора глядачі 1+1 побачили новий випуск шоу . Покинули танцювальний паркет цього разу Руслан Сенічкін та Яна Цибульська. На своїй сторінці в Інстаграм Руслан опублікував пост зі зворушливими прощальними словами й подякою своїй партнерці Яні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хоч куди козак! Сенічкін здивував новим образом (колоритні фото)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Руслан Сенічкін ???? (@ruslan_senichkin) on

«Дякую тобі за те, що ти була зі мною..
І навіть так я хотів, і не без бою, але й без непотрібних слів...»)
Це фото в гримерній після нашого останнього, дев’ятого, виступу в Танцях з зірками.

Янчик, дорога моя Цибуля, кажу тобі ДЯКУЮ. І в це вкладаю багато сенсів, до яких привело наше маленьке спільне на паркеті життя, довжиною в три місяці. Іноді в машині, іноді на рідкісних перекусах, просто в розмовах про життя... Ця історія була для мене дивна, адже настільки неочікувана. Щоразу ти допомогала мені сприймати самого себе по-різному. Від власного несприйняття до маленьких, але перемог. Спільних перемог! Я пишаюся тим, що ти була зі мною. Ще раз дякую за терпіння. За можливість перейти межу «не можу». За віру в ту «сардельку», з якою довелось пройти невелику, але змістовну дорогу). Знаю, це все недарма! .

Особливо дякую Дімі Жуку. За розуміння і підтримку. За реальний порятунок, де я б міг схибити на раз-два... Дякую вам за знання, досвід, мудрість в певних ситуаціях! Ця історія особлива для мене. Ще раз дякую, що саме ВИ були поряд!!! .

P.S: дякую всім, хто нас підтримував! Танцюйте, не здумайте соромитись!!! У мене ж вийшло!:) Яна завжди відкрита. Пишіть їй, записуйтесь на групи. Вона змінить ваше життя на краще:)

P.P.S: Жуки, міцно обіймаю», - прокоментував світлини Руслан. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Сенічкін поцілувався з роботом Софією

Новини по темі