Подружжя Бабкіних прокоментувало своє «розлучення» у «Танцях з зірками»

Танці з зірками

Сніжана Бабкіна відверто розповіла, як змінили їх стосунки із чоловіком

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться шостий прямий ефір легендарного оновленого проекту Танці з зірками» в рамках якого зірки обміняються партнерами та вийдуть на паркет з танцівниками, які складали пари їх конкурентам.

Сьогодні до студії Cніданку з 1+1 завітали учасники Танців з зірками подружжя Бабкіних. У прямому ефірі Сергій та Сніжана відверто розповіли, що саме Сніжана стала ініціатором їх участі у проекті, а також поділились, що завдяки Танцям з зірками їх стосунки стали міцнішими:

«Ми пізнали одне одного з нового боку, відкрили якісь риси, які без танців не проявлялись, таїлись десь на глибині наших характерів. І це неймовірно», - зізнався співак, дивлячись в очі своїй коханій.

«Все стало по-іншому. Я навіть відчула, як Сергій може по-новому для мене дихати», - додала Сніжана.

В свою чергу, Сніжана Бабкіна зізналась, що не буде ревнувати чоловіка до нової партнерки у наступному ефірі:

«Ми готові до цього випробування, адже, в першу чергу, ми є акторами», - сказала артистка.

Цікаво, що у Сергія та Сніжани вже є свої улюблені постановки на проекті – контепорарі з першого прямого ефіру та бродвейский джаз з фільму «У джазі тільки дівчата».  

«Я за один день став на підбори: до цього ми танцювали просто у формі. Тепер розумію всіх жінок, які кожного дня ходять на підборах – це дуже складно», -  сказав Сергій.

Також Сергій розповів про свій сольний всеукраїнський тур «15 RОКІВ», який присвячений 15-річному  творчому ювілею артиста та стартує вже 30 вересня з концерту у Харкові:

«У турі ми дамо концерти у 21 місті України. Кожного дня будемо переїжджати до нового міста нашої країни, але неділі про всяк випадок залишили вільними для «Танців з зірками», - сміється актор, - На концертах буде неймовірна атмосферу, адже плейлист створювали наші фанати. Спеціально для цього ми зробили голосування за треки в Інтернеті, і наші слухачі самостійно обрали свої найулюбленіші», - сказав Сергій.

Нагадаємо, що минулого тижня за результатами суми балів суддівської трійки Влада Ями, Катерини Кухар, MONATIK та глядачів найменшу кількість балів отримала пара Камалії та Дмитро Жук та залишила проект. 

Дивіться оновлені Танці з зірками щонеділі о 21.00 на телеканалі 1+1.

 

Новини по темі