Солістка The Hardkiss зізналася, чому хвилювалася за виступ Камалії під пісню свого гурту

Танці з зірками

Юлія Саніна відчувала відповідальність за пасодобль Камалії та Дмитра.

Поділитися:

Гостем третього ефіру «Танців з зірками» став популярний український гурт The Hardkiss, який виконав свою україномовну пісню «Антарктида».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар із чоловіком «переклали» на мову балету хіт Take Me To Church

Як на мене, така потужна і драйвова пісня підходить до «Танців з зірками», — вважає солістка The Hardkiss Юлія Саніна.

Це не вперше пісні The Hardkiss звучать у шоу. Так, у другому прямому ефірі, свій пристрасний пасодобль Камалія та Дмитро Жук виконували саме під пісню цього гурту.

Бачила виступ Камалії під сингл Make-Up. Тієї миті відчувала якусь відповідальність за її виступ, адже звучала наша пісня. І так складно танцювати, ще й пісня складна, оркестр, дівчата наживо її виконували. Це все якось не вкладалося в моїй голові. Я хвилювалася. Слава Богу, що вони пройшли далі.

 

Зі слів солістки гурту, вона спостерігає за шоу та не впевнена, що сама зважилася би вийти на паркет у ролі танцівниці. «Я уявляю, як би станцювала, наприклад, контемп, навіть хіп-хоп, але бальні танці – це для мене щось надлюдське», – поділилася Юлія Саніна. При цьому співачка зізналася, що займалася танцями у дитинстві, однак на заваді стала травма коліна.

Я дивилася минулі випуски багато-багато років тому і випуски нинішнього сезону також бачила. Відверто кажучи, для мене зірки, які беруть участь у цьому шоу, – справжні герої. Запам’ятати всі рухи та не припуститися помилки в прямому ефірі – це супер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Камалія розповіла, як познайомилася зі своїм чоловіком-мільярдером

Новини по темі