Старт нового сезону: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Танці з зірками

Дізнайтеся, що показуватиме телеканал 1+1 найближчим часом.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

«Святковий Сніданок з 1+1», у п’ятницю о 6:30

Не пропустіть ранкове шоу Сніданок з 1+1, у якому улюблені ведучі привітають усіх українців з Днем Незалежності України. Зірки підготували для вас багато цікавого!

«Марш Незалежності», у п’ятницю о 9:50

У День незалежності України не пропустіть святковий та урочистий марш, який відбудеться на вулиці Хрещатик у центрі Києва. 

«DZIDZIO Контрабас», у п’ятницю о 20:25

Якщо трійця невдах вирішила зайнятися незаконною справою, чекай кінця світу локального масштабу. Вони виросли на кордоні, тому де знайти «легкі» гроші — для них не питання. Але коли на шляху з'являється гарна дівчина, всім планам капець. Тож американські гiрки порівняно з їхніми пригодами — це легке погойдування. Наші герої заради мрії готові на все.

«День незалежності з Океаном Ельзи», у п’ятницю о 22:10 

Цього року гурт виступить в Києві на НСК "Олімпійський". На телеканалі 1+1 відбудеться пряма трансляція святкового концерту. Вперше після року перерви у гастрольній діяльності прихильники гурту зможуть насолодитись шаленою енергією живого виступу «океанів». Спеціальним музичним гостем концерту стане етно-гурт "ДахаБраха".

«Танці з зірками», у неділю о 21:00

Вже цієї неділі 14 зіркових учасників та їхні яскраві партнери вийдуть на паркет легендарного шоу Танці з зірками, аби поборотися за омріяну перемогу та подарувати глядачам неймовірні емоції. За правилами проекту, професійні танцюристи складають пари українським зіркам, які на очах у телеглядачів під час прямих ефірів повинні продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання танцювальних композицій оцінюють телеглядачі й професійне журі, до складу якого увійшли улюбленці публіки: тренер «Голосу.Діти» MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Ведучим сезону став Юрій Горбунов.

«Концерт Тіни Кароль Інтонації», у неділю о 00:00

Почуйте та відчуйте: блискуча подія від найкращого голосу країни – концерт Королеви української поп-музики Тіни Кароль. Не пропустіть чуттєвий концерт діви 26 серпня на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголошено ім'я спеціального музичного гостя великого концерту Океану Ельзи до Дня Незалежності

Новини по темі