Суддя шоу «Танці з зірками» Макс Чмерковський показав свою прогулянку Києвом

Танці з зірками
Суддя шоу «Танці з зірками» Макс Чмерковський показав свою прогулянку Києвом

У неділю о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться п’ятий прямий ефір головного танцювального шоу країни «Танці з зірками», який буде присвячений українському та світовому кіно.

Поділитися:

Учасники проєкту перевтіляться в улюблених кіногероїв та будуть вражати своїми танцювальними здібностями.

До суддів Макса Чмерковського, Катерини Кухар та Влада Ями цієї неділі приєднається переможниця «Танців з зірками», танцівниця Ілона Гвоздьова, яка здобула кубок проєкту разом із гумористом Ігорем Ласточкіним. А от вестиме балкон її партнер у третьому сезоні шоу, гуморист Юрій Ткач.

Танці з зірками

Днями україно-американський хореограф та суддя шоу Макс Чмерковський, який із родиною мешкає у Лос-Анджелесі, прогулявся Києвом та завітав до святині України — Києво-Печерської Лаври. Суддя не стримував свого захвату красою Києва. 

“Моя прогулянка була дуже крутою. З самого Хрещатика ми йшли пішки до Лаври і це дуже цікаво. Коли я туди зайшов, то посоромився навіть робити фото чи знімати. Хотілося подивитися і відчути силу, яка є у цього місця. Вважаю, що незабаром повинен повернутися сюди з гідом, який мені все правильно пояснить, розповість та покаже кожний закуток. Хочу знати історію цього місця”, — сказав Макс Чмерковський у своєму Instagram.

Чмерковський

Також новоспечений суддя шоу поділився з підписниками бажанням проїхатись у тролейбусі. 

“Я так давно не їздив на тролейбусі, навіть не можу згадати, коли я був там останній раз”, — говорить хореограф. 

В коментарях підписники підтримали зірку у його захопленні красою української столиці та порекомендували також відвідати Львів, Харків, Карпати та інші місця.

Нагадаємо, Макс Чмерковський родом із Одеси. Коли майбутньому хореографу виповнилося 14 років, він з родиною переїхав до США. Наразі танцівник проживає у Лос-Анжелесі з дружиною Пітою Маргатройд та 4-річним сином, володіє понад 14 хореографичними школами по всій Америці. Макс Чмерковський брав участь у 17 сезонах «Танців з зірками» в Америці, але перше місце у шоу він здобув у парі з відомою фігуристкою Меріл Девіс. 

Нагадаємо, у п’ятому прямому ефірі одна з пар покине паркет. Дві пари, які у сумі отримають найменшу кількість балів від глядачів та суддів, потраплять до зони ризику. Покине шоу та пара, яка набере найменшу кількість голосів. 

Проголосувати за пари можно за допомогою смс, телефонних дзвінків та за допомогою додатку. Загалом з одного номеру можно відправити 50 смс та здійснити 50 дзвінків за улюблену пару. Також можна надіслати 7 суперголосів у додатку 1+1 video та КИЇВСТАР ТБ. 1 суперголос дорівнює 7 звичайним смс.

Тривають продажі квитків на прямі ефіри п'ятого сезону «Танців із зірками». Кожен бажаючий може стати свідком грандіозної події і потрапити на головний танцювальний паркет країни, щоб розділити з улюбленими зірками емоції від участі в шоу. Квитки можна придбати на прямі ефіри та генеральні прогони. Крім того, можна відучити себе суддею проєкту та подивитись генеральний прогон ефіру із зіркового крісла. Із умовами придбання квитків можна ознайомитись за посиланням.

Придбати квиток можна за посиланням, натиснувши на зображення:

Квитки на Танці з зірками

Новини по темі