Суддя Танців з зірками Катерина Кухар повідомила про використання шахраями свого імені

Танці з зірками
Катерина Кухар звернулася до своїх шанувальників
1plus1.ua

Катерина Кухар звернулася до своїх шанувальників

Поділитися:

Сьогодні на сторінці прими балерини і судді проекту Танці з зірками Катерини Кухар в соціальних мережах з'явилося звернення до своїх шанувальників. Катерина розповіла, що без дозволу балерини і Олександра Стоянова, компанія internet-bilet.ua використовувала імідж артистів Катерини та Олександра для реклами інших проектів.

Справа в тому, що на сайті internet-bilet.ua була розміщена неправдива інформація та афіша з фото всесвітньо відомих артистів, ніби Олександр Стоянов і Катерина Кухар виступають 24 вересня в місті Дніпро.

Катерина Кухар розповіла, що в цього дня буде в Києві у прямому ефірі телеканалу 1+1 в проекті Танці з зірками:

«Дорогі друзі, 24 вересня о 21:00 у мене прямий ефір в Києві на телеканалі 1+1. Вас вводять в оману. Я не танцюю «Дон Кіхот» у Дніпрі цієї неділі. Вибачте за неприємну новину. Відстоюйте і боріться за Ваші права».

Крім того, чоловік Катерини та її партнер Олександр Стоянов поділився, що подібні ситуації повторюються регулярно, і навіть закордоном:

«Одного разу у нас вже була подібна історія в Італії. Під час туру по країні, ми натрапили на численні афіші однієї балетної трупи з нашими фотографіями. У нас був шок. Це дуже неприємно, адже люди купували квитки з повною упевненістю, що побачать нас на сцені, а перед ними міг танцювати в результаті будь-який артист кордебалету».

Новини по темі