Танці з зірками 10 випуск онлайн – прямий ефір 28.10.2018

Танці з зірками
Танці з зірками 10 випуск онлайн – прямий ефір 28.10.2018

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Танці з зірками 28 жовтня на 1plus1.ua.

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться десятий прямий ефір оновленого проекту Танці з зірками. Випуск пройде під темою «Обмін партнерами» в стилі містичної вечірки. 

Компанію беззмінному ведучому проекту Юрію Горбунову на зірковому балконі складе Павло Зібров, який перетвориться на Гоголя.

Честь відкрити сьогоднішній ефір обміну партнерами випала харизматичному боксеру – Денису Берінчику. Сьогодні танцювати з ним поталанило Ілоні Гвоздьовій, мріяла вийти з ним на паркет із першого ефіру. Новоспечена пара виконала запальну ча-чу.

Павло Вишняков та Яна Заєць показали емоційний пасодобль. Подейкують, що Яну недолюблюють усі конкуренти за її гострий язик. І Павло не виняток. Тож на паркеті відбулася зустріч добра і зла!

Леся Нікітюк вирішила показати Женю Кота в новому амплуа – гумористичному. Але не склалося – на жаль, танцівник тоді перебуває в лікарні. Як і минулої неділі, на паркет, замість Кота, вийшов Дмитро Жук. Цього вечора він та Леся виконали запальне диско.

Минулої неділі україно-болівійська красуня Michelle Andrade вже пережила зміну партнера по паркету. І ось знову… Цього разу глядачі побачили гарну екзотичну пару – співачка виконала віденський вальс із Максимом Єжовим.

Найбільше в цьому ефірі пощастило Ігорю Ласточкіну! Він отримав у пару найлегшу танцівницю – Катю Белявську, яка важить усього 40 кг. Пара виконала контемпорарі.

Наступними вийшли на паркет холостяк Іраклі Макацарія та кохана Вишнякова – Юлія Сахневич. Пара показала вампірську сагу на паркеті Танців з зірками!

Сьогодні у шоу відбувалася не лише зміна партнерів. Уперше глядачі побачать виступи суддів з учасниками! Кожен із них сформував свою команду з двох пар. І весь тиждень кожна команда готувала спільний номер. Оцінювати виступ колег разом із суддями буде головний хореограф Танців з зірками – Олена Шоптенко. Вона займатиме місце судді, який танцюватиме на паркеті.

Першою на паркет вийде команда MONATIK! До неї увійшли Денис Берінчик і Катя Белявська та Michelle Andrade та Діма Жук.

У свою команду найсуворіша суддя Катерина Кухар зумисне обрала одвічних конкурентів, які їй найбільше подобаються, – Павла Вишнякова з Юлею Сахневич та Іраклі Макацарія з Яною Заєць.

Натомість король бального танцю Влад Яма обрав до своєї команди Лесю Нікітюк і Макса Єжова та Ігоря Ласточкіна й Ілону Гвоздьову.

Цього недільного вечора гостем Танців з зірками став гурт, який творить космічну музику — The Hardkiss.

Новини по темі