«Танці з зірками» 2021: правила голосування

Танці з зірками
Танці з зірками 2021: правила голосування

Починаючи з другого ефіру шоу «Танці з зірками» буде покидати одна пара. І саме глядачі своїми голосами можуть врятувати своїх фаворитів.

Поділитися:

Починаючи з другого ефіру шоу «Танці з зірками», за правилами проєкту, його буде покидати одна пара. Глядачі зможуть підтримати своїми голосами улюблені пари на паркеті. Саме глядацьке голосування може врятувати пару від завершення участі у шоу.

Віддати свої голоси за пари-фаворити можна такими способами:

  • SMS-голосування за номером 7914 (у тексті SMS треба вказати номер пари). Вартість 1-ї  SMS – 4 гривні. Максимальна кількість SMS, яку глядач може відправити на підтримку однієї пари – 50.
  • IVR-голосування за номером 09009000ХХ (де ХХ – це номер пари). Вартість одного голосу – 4 гривні. Максимальна кількість голосів, яку глядач може віддати за одного учасника, – 50.
  • Суперголос у мобільному додатку  1+1 Video (Android та iOs). Вартість одного суперголосу – 28 гривень. 1 суперголос прирівнюється до 7-ми SMS. Максимальна кількість суперголосів, яку глядач може віддати за одного учасника, – 7.
  • Суперголос на Київстар ТБ сайт, додатки для мобільного (Android та iOs), а також для телевізора (Android TV та Smart TV). Для участі у голосуванні усі додатки треба оновити до останніх версій. Вартість одного суперголосу – 28 гривень. 1 суперголос прирівнюється до 7-ми SMS. Максимальна кількість суперголосів, яку глядач може віддати за одного учасника, – 7.

У чверть та півфіналі шоу «Танці з зірками» можна буде відправити максимум 7 SMS на підтримку однієї пари, здійснити 7 дзвінків та віддати 1 суперголос у мобільному додатку  1+1 Video чи на сайті Київстар ТБ.

З детальними правилами SMS та IVR-голосуванням можна ознайомитися за посиланням. А детальні правила голосування у мобільному додатку 1+1 video можна прочитати за цим посиланням.

Прем’єра шоу «Танці з зірками» відбулася 5 вересня на каналі 1+1. Ведучими сезону стали Юрій Горбунов та випускниця «Медіашколи» 1+1 Іванна Онуфрійчук.

Тривають продажі квитків на прямі ефіри п'ятого сезону «Танців із зірками». Кожен бажаючий може стати свідком грандіозної події і потрапити на головний танцювальний паркет країни, щоб розділити з улюбленими зірками емоції від участі в шоу. Квитки можна придбати на прямі ефіри та генеральні прогони. Крім того, можна відчути себе суддею проєкту та подивитись генеральний прогон ефіру із зіркового крісла. Придбати квиток можна за посиланням, або натиснувши на зображення:

придбати квитки на танці з зірками

Новини по темі