Танці з зірками 5 випуск онлайн – прямий ефір 24.09.2017

Танці з зірками

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Танці з зірками 24 вересня на 1plus1.ua.

Поділитися:

24 вересня о 21.00 канал 1+1 у прямому ефірі покаже п'ятий випуск Танці з зірками. На головний паркет країни вийдуть 7 пар, кожна з яких спробує вразити своїм танцювальним виступом.

У прямому ефірі глядачі побачать онлайн, як запалять паркет відомі українці зірки з найкращими танцівниками. На сцені шоу з'являться такі зіркові учасники, як співачка Наталя Могилевська, ведучий тревел-шоу Світ навиворіт Дмитро Комаров, співачка і тренер Голосу. Діти-4 Надя Дорофєєва, актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв, співачка Камалія, актор і учасник Ліги Сміху Юрій Ткач та співак і тренер Голосу країни-7 Сергій Бабкін.

Разом із ними на головний паркет країни вийдуть переможниця першого сезону Танців з зірками Олена Шоптенко, танцівник, який володіє майже всіма стилями танцю, Євген Кот, Міс Україна-2016 Олександра Кучеренко, чемпіонка України з танцювальної дисципліни Funky Ілона Гвоздьова, чемпіон України з бальних танців Дмитро Жук та фіналіст відкритих чемпіонатів Англії, США, Німеччини, Франції і Голландії Ігор Кузьменко.

Минулий ефір здійняв справжнє цунамі в країні. З нами були понад 15 мільйонів глядачів, які вже обрали своїх фаворитів. Сьогодні ще одна пара, на жаль, залишить цей паркет. Хто це буде - залежить від вас і суддів. Журі виставить свої оцінки, до яких ми додамо результат голосування глядачів. Чия сума буде найменшою та пара залишить шоу!

Четвертий випуск шоу по аудиторії 18-54 (Україна) зібрав рейтинг 6.0% та частку 19.7%, по аудиторії 18-54 (50К+) рейтинг 6.9% і частка 23.2%.  Програма «Танці з зірками» очолила ТОП найбільш рейтингових телепродутків тижня, випередивши футбольну трансляцію Україна-Туреччина на ТРК Україна в суботу (рейтинг – 5.3%/4.5%, частка – 18.7%/16.9%) та інші телепродукти на українському ТБ.

Не чекаючи, поки ваша улюблена пара вийде на паркет, ви зможете телефонувати та надсилати смс-повідомлення, аби підтримати їх! З одного номеру можна надіслати не більше 50-ти смс та стільки ж разів подзвонити.

Журі виставить свої оцінки, до яких ми додамо результат голосування глядачів. Чия сума буде найменшою, та пара залишить шоу!

Першим свої сили у кінотанцях спробує улюбленець всієї країни. Він давно не уявляє свого життя без камер та зміни образів. Його візитна картка – нескінченний гумор. Що ж увага! Дубль перший. Мотор. Камера. Танцюють: Юрій Ткач та одна з найкращих танцівниць України – Ілона Гвоздьова.

Підтримайте Юру та Ілону! Мершій беріть телефон і голосуйте за них. Їх номер - 02!

Поганий той солдат, що не мріє стати генералом. Поганий той актор та режисер, який не мріє про Оскар. Ахтем Сеітаблаєв вже давно упевнено крокує до найпрестижнішої нагороди у світі кіно. Але у нашому випадку Оскар можна отримати тільки через паркет! 

Зустрічайте Ахтем Сеітаблаєв та переможниця перших «Танців з зірками» Альона Шоптенко.

Голосуйте прямо зараз за Ахтема та Олену! Відправляйте смс на короткий номер 7919 із цифрою 10 або телефонуйте за номером 0900 307 810.

Зустрічайте – остання білявка проекту Камалія та багаторазовий чемпіон України з бально-спортивних танців - Дмитро Жук. 

Якщо ви хочете побачити Камалію у наступному ефірі – надсилайте 07 на короткий номер 7914 або телефонуйте 0900 307 807.

На паркет вийдуть Сергій та Сніжана Бабкіни. У такому образі, Сергій, тебе країна, ще ніколи не бачила!

Хочете дізнатися у кого ще може перевдягнутися Сергій? Тоді голосуйте прямо зараз за цю пару. Не дозвольте їх сьогодні піти з проекту. Відправляйте смс-повідомлення із кодом 01 на номер 7914, або дзвоніть за номером 0900 307 801. 

Кажуть, двічі в одну й ту саму річку не вступають. Але то не про Наталія Могилевську. 10 років тому вона вже виходила на паркет під цю пісню. 10 років тому це також був вальс, але у парі з Владом Ямою. Хто стане тепер найкращим у цьому танцювальному трикутнику?

Бажаєте перемоги Наталці Могилевській та Ігорю Кузьменко, підтримайте їх – телефонуйте 0900 307 805 та надсилайте смс-повідомлення з цифрою 05 на короткий номер 7914.

За лаштунками її нещодавно почали називати новою королевою паркету. Та чи вийграє вона сьогодні війну за залізний трон? Чи вдасться їй приборкати трьох норовливих драконів у суддівських кріслах? Гра престолів по-українськи триває. Надя Дорофєєва та Женя Кот вже близько!

Беріть до рук телефони! Не витрачайте час! Смс з кодом 03 на короткий номер 7914 або дзвінок на 0900 307 803. 

Популярності Дмитра Комарова заздрить сам Леонардо ДіКапріо. Якби він мав такий фан-клуб, йому б не довелося чекати на свій перший Оскар більше 20 років. Тож, дивимося – п’ятий епізод українського блокбастеру «Приборкання паркету». У головних ролях – Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко.

Голосуйте Дмитра та Сашу! Негайно беріть телефони та швидко тисніть 04 та надсилайте на короткий номер 7914 або телефонуйте 0900 307 804.

Новини по темі