Танці з зірками 6 випуск онлайн – прямий ефір 30.09.2018

Танці з зірками

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Танці з зірками 30 вересня на 1plus1.ua.

Поділитися:

30 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться шостий прямий ефір легендарного оновленого проекту Танці з зірками, який пройде під назвою «Танці з дітьми».

Дев'ять пар готові повністю поринути у світ дитинства і казок, щоб порадувати телеглядачів своїми спогадами з юності, дитячими фото і особистими історіями.

Минулого разу компанію беззмінному ведучому проекту Юрію Горбунову на зірковому балконі склав відомий ведучий шоу «Інспектор.Міста» та проекту «Король десертів» Володимир Остапчук. Але цього разу зустрічати учасників після виступів на балконі буде учасниця минулого сезону проекту Танці з зірками та співачка Надя Дорофєєва. Популярна співачка разом з суддею проекту MONATIK потішить телеглядачів відомою композицією «Глубоко».

Першими на паркет разом із найталановитішими дітьми країни вийшла закохана пара Павло Вишняков та Юлія Сахневич. Мало хто знає, що понад усе Павло мріє про дітей та сподівається, що мрія стане реальністю після цього шоу.  На паркеті учасники виконали запальний джайв разом із маленькими Матвієм та Сніжаною!

Після минулого ефіру Ігор Ласточкін дихає в спину Павлу Вишнякову і сьогодні буде намагатися його обійти! Ігор Ласточкін, Ілона Гвоздьова та маленький Микита перетворились на справжніх магів з "Гаррі Поттера"! На паркеті учасники танцювали віденський вальс.

Після минулого ефіру Іраклі Макацарія остаточно повернув собі звання короля паркету! А сьогодні він справжній лев! Разом з Яною Заєць та маленькою Меланією Сушко гарячий холостяк станцював афро-джаз та переніс в улюблений мультик мільйонів – «Король Лев».

Щойно Маша Єфросиніна покинула шоу – Аніта Луценко зітхнула з полегшенням! Тепер вона єдина небезпечна конкурентка для всіх! У цей казковий вечір Аніта перетворилась на вчительку. Аніта Луценко та Олександр Прохоров станцювали шалений джайв з невгамовною п'ятіркою – двома Алісами, Софією, Поліною та Юрком!

В цей казковий вечір у Дениса Берінчика соціальна місія – привернути увагу батьків до залежності дітей та дорослих від ґаджетів. Пара, яка мотивує змінюватися - Денис Берінчик та Катя Белявська! Вони разом з тендітною Ладою Шульженко станцювали  контемпорарі.

Минулого ефіру Мішель Андраде несподівано опинилася в зоні ризику та ледь не покинула шоу. Перш ніж визначитися з образами на мімімішний вечір, Мішель та Женя перебрали безліч казок. Мішель хотіла бути Сплячою красунею, Білосніжкою, Кот хотів бути Котом у чоботях… Пошуки не закінчувалися буквально до вчорашнього ранку. Мішель Андраде та Женя Кот з дітками Кариною та Олексієм танцювали фрістайл!

Руслан Сенічкін уже тричі опинявся в зоні ризику. Для свого сьогоднішнього виступу Руслан обрав казку, на якій виросли покоління – «Буратіно»! Він спробує обвести конкурентів навколо пальця в образі кота Базиліо! Яна Цибульська в танці стала лисицею Алісою. Учасники танцювали свінг разом з Юрком Дем’яненком.

Минулого тижня Оксана Марченко отримала найнижчі оцінки від суддів та її врятували глядачі. Сьогодні Оксана у драматичному образі мавки із славнозвісної «Лісової пісні» Лесі Українки. Оксана Марченко, Дмитро Чаплін та команда «Бусінкі» танцювали запальний фокстрот.

Леся Нікітюк та Максим Єжов як суперзірки виступають останніми. У образі Барбі та Кена учасники станцювали танець ча-ча разом із талановитими дітьми Микитою та Діаною.

Новини по темі