«Танці з зірками» на 1+1: фронтмен гурту KADNAY стане новим учасником шоу

Танці з зірками
KADNAY стане новим учасником шоу «Танці з зірками»

Вже 5 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра п’ятого сезону головного танцювального шоу країни під назвою «Танці з зірками», яке занурить глядачів у атмосферу величного балу. Триває #танціззіркамиchallenge – традиційний зірковий челлендж.

Поділитися:

Декілька днів тому актор Костянтин Войтенко підтвердив свою участь у проекті та кинув виклик фронтмену гурту KADNAY Дмитру Каднаю. Сьогодні співак також прийняв челлендж, опублікувавши на своїй сторінці у соц.мережах гумористичне відео у стилі болівудських фільмів, у якому він рятує телефон із повідомленням про виклик від потопання у річці.

«Я обожнюю танцювати та щасливий, що став новим учасником «Танців з зірками». Частіше за все рухи мого тіла непрофесійні і продиктовані відчуттям музики та внутрішнім бажанням через тіло передавати емоції. Чи вдасться їх вмістити в конкретні рамки і правила бального танцю? Складно, але можливо. Я в заряді. Побачимось на паркеті», - коментує свою участь Дмитро Каднай.

Дмитро передав челлендж співачці Євгенії Власовій, яка феєрично повернулася на сцену у минулому сезоні шоу «Голос країни». Чи прийме вона челлендж та чи стане новою учасницею шоу «Танці з зірками», стане відомо вже незабаром.

Нагадаємо, #танціззіркамиchallenge вже прийняли такі зірки: співачка Джамала, учасник гурту Танок на майдані Конґо Олег Фагот Михайлюта, солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька, український актор Олексій Суровцев, гумористка Анастасія Оруджова, гуморист Іван Люленов, актор Костянтин Войтенко. Прийняв виклик і україно-американський чемпіон світу з латинських танців, хореограф, переможець шоу «Dancing With The Stars» Макс Чмерковський, який повідомив, що стане новим суддею шоу «Танці з зірками».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця Євробачення Джамала розповіла, як схудла на 12 кг та з яким партнером хотіла б вийти на паркет шоу «Танці з зірками»

Творці проекту заявили, що головним акцентом нового сезону стане атмосфера величного балу, в яку глядачів занурять яскраві постановки від креативного продюсера цього сезону Олени Коляденко та головного хореографа Олени Шоптенко. Вже незабаром стане відомо, хто з танцюристів вийде на паркет у цьому сезоні. Деякий час тому телеканал 1+1 провів відкритий кастинг танцюристів та отримав більше 350 заявок на участь у шоу.

Нагадаємо, переможцями минулого року стали дві пари: Санта Дімопулос та Макс Леонов та Юлія Саніна з Дмитром Жуком.

Новини по темі