«Танці з зірками» очолили ТОП найбільш рейтингових телепродуктів тижня

Танці з зірками

Легендарне шоу продовжує вражати глядачів.

Поділитися:

Другий випуск легендарного оновленого проекту «Танці з зірками», який глядачі телеканалу «1+1» побачили вчора, 3 вересня,  утримав показники телеперегляду на високому рівні. По аудиторії 18-54 (Україна) другий випуск зібрав рейтинг 6.0% та частку 19.7%, по аудиторії 18-54 (50К+) - рейтинг 6.9% і частку 23.2%.

Програма «Танці з зірками» очолила ТОП найбільш рейтингових телепродуктів тижня, випередивши футбольну трансляцію Україна-Туреччина на ТРК Україна в суботу (рейтинг – 5.3%/4.5%, частка – 18.7%/16.9%) та інші телепродукти на українському ТБ.

Програма із суттєвим відривом утримує лідерство в слоті показу.

Нагадаємо, у другому випуску проекту на головний паркет країни вийшли десять найпопулярніших українських зірок у парі з професійними танцюристами. Оцінювали виступ учасників професійне журі у складі Катерини Кухар, Влада Ями та MONATIK, а також телеглядачі шляхом телефонного та смс-голосування.  

Найменшу кількість балів у сумі отримали пари Олександра Скічка та Анни Паламарчук і Наталі Холоденко та Віталія Загоруйка, потрапивши до зони ризику. Долю пар вирішили судді проекту: MONATIK віддав перевагу Олександру, а Влад Яма та Катерина Кухар - Наталі. Таким чином, проект покинула пара Олександра Скічка.

Ведучими другого випуску стали Юрій Горбунов та ведуча «Сніданку Вихідний» Валентина Хамайко.

Наступного ефіру боротьбу у проекті продовжать: співачка Наталія МогилевськаДо і після: Наталія Могилевська показала, якою була до початку репетицій та схуднення, ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров, співачка і тренер «Голос.Діти-4» Надя Дорофеєва, актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв, психолог Наталія Холоденко, співачка Камалія, «суперблондинка» Оля Полякова, актор і учасник «Ліги Сміху» Юрій Ткач і співак і тренер «Голосу країни-7» Сергій Бабкін.

Дивіться, чим вразять зіркові пари наступного разу - 10 вересня о 21.00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з’явився найдрайвовіший номер Танців з зірками в 360°

Новини по темі