«Танці з зірками» запустили флешмоб #танцюйякзірка

Танці з зірками
Танці з зірками запустили флешмоб #танцюйякзірка | 1+1

Спробуй власні сили!

Поділитися:

Вже 25 серпня вся країна спостерігатиме за яскравими танцювальними номерами зіркових пар у третьому оновленому сезоні «Танці з зірками» на 1+1. А поки телеглядачі в очікуванні грандіозної прем'єри шоу, творці проекту пропонують приєднатися до флешмобу #танцюйякзірка.

На офіційній сторінці проекту в Instagram всесвітньо відомий хореограф і новий суддя шоу Франсіско Гомес розпочав флешмоб #танцюйякзірка. На своїй сторінці відео запального танцю вже виклав учасник проекту, телеведучий і шоумен Володимир Остапчук. А до зірок вже активно приєднуються користувачі, які хочуть стати ближче до шоу і поділитися літнім настроєм.

 

 

 

Відчути себе зіркою і стати частиною проекту можна, повторивши запальні рухи за Франсіско Гомесом під офіційний джингл проекту, і виклавши відео в Instagram з хештегом #танцюйякзірка, а також зазначивши @tanci1plus1. Кращі відео будуть опубліковані на офіційному акаунті проекту, а їх власників чекають приємні подарунки. Автором танцювальних па стала Яна Цибульська.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Настька (@ana.stay_sha)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Angelina Koriakina (@koriakina_a_a_)

«Що може бути краще за запальні літні ритми? Для флешмобу #танцюйякзірка я придумала легкі рухи, які може повторити кожен телеглядач. Варто лише почати танцювати, і здається, що ви потрапляєте на бразильський карнавал. Уявляємо, що в руках у вас маракаси, а ви танцюєте на теплому піску на березі океану. Приєднуйтесь до нашого флешмобу, адже гарний настрій на весь день просто гарантовано», - прокоментувала Яна Цибульська.

Нагадаємо, що судити виступи зірок крім Франсіско Гомеса будуть Катерина Кухар та Влад Яма. А вже свою участь в проекті підтвердили телеведучий і шоумен Володимир Остапчук, актриса «Дизель Шоу» Вікторія Булітко, зірка «Свінгерів» Михайло Кукуюк і телеведуча Надія Матвєєва. Перші учасники проекту передали естафету своїм колегам: ведучій проекту «Сніданок з «1+1» Людмилі Барбір і музичному продюсеру і реперу Потапу. Чи приймуть вони виклик #танціззіркаміchallenge, телеглядачі дізнаються зовсім скоро.

Новини по темі