У мережі з'явилися перші фото з грузинського весілля Олександра Скічка

Танці з зірками

Весілля Скічка та Юрушевої відбулося в Грузії

Поділитися:

Сьогодні, 5 вересня, відомий шоумен та учасник легендарного проекту Танці з зірками Олександр Скічко одружився з власницею готелю Fairmont Єлизаветою Юрушевою. Після другого ефіру Танці з зірками Олександр покинув проект, однак зізнався, що у його житті зараз настануть великі зміни.

Зараз мені час будувати родину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Танці з зірками» залишила перша пара

Святкувати весілля молодята відправились у мальовничу Грузію. Вони взяли шлюб у Домі Юстиції.

Відомо, що Олександр зробив пропозицію Єлизаветі під час їх відпочинку в Дубаї. Перед співочими фонтанами біля вежі Бурджхаліфа Олександр став на одне коліно.

Молодята вже встигли викласти перші фото з весілля в Інстаграм. Спершу Олександр показав світлину, де прощається із своїм холостяцьким життямВечірка на морі: Як Олександр Скічко попрощався з парубоцьким життям. У коментарі до фото зірка зазначив, що він без п’яти хвилин наречений. 

У соцмережах друзі новоспеченої сім’ї вітають Містера та Місіс Скічко. На фото наречений тримає у руках свідоцтво про шлюб і ніжно цілує свою кохану.

Наречена обрала коротку білу сукню із відкритою спиною, прикрашену великим бантом. Олександр має класичний вигляд – біла сорочка та брюки.

Ведучий самостійно займався підготовкою до весілля та написанням сценарію, адже має чималий досвід в організації таких свят.

Новини по темі