У мережі з'явилося фото юної Олени Шоптенко

Танці з зірками
Олена Шоптенко в юності: У мережі з'явилася фотографія юної танцівниці
Фото: @alena_shoptenko

На ньому танцівниця зосереджена та ефектна.

Поділитися:

Головний хореограф Танців з зірками Олена Шоптенко дала інтерв'ю Люкс ФМ та поділилася архівним знімком. На фото юна Олена зображена на паркеті зі своїм партнером по бальних танцях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоптенко показала, як готує сина до зими (кумедний пост)

В інтерв'ю Шоптенко зізналася, що після перемоги у Танцях зі зірками вона пережила зіркову хворобу. Нагадаємо, на той час їй було 19 років.

«Це було після грандіозного фіналу першого сезону Танців з зірками, за яким стежила вся країна. Наступного дня я пішла в банк у справах. Усі працівники мене здивовано розглядали. Було дико й незрозуміло, чому в них така реакція. І хоча тоді я не усвідомлювала, що відбувалося, саме той момент став дуже показовим для мене. Здається, його ніколи не забуду.

Абсолютно у всіх буває зіркова хвороба. Хтось її переживає довше, а хтось – швидше. Правда, у мене вона була короткою. На щастя, вистачило глузду усвідомити, що все закінчується, зокрема і популярність. А ось люди, з якими працюєш і спілкуєшся, – назавжди. Тому для мене головний не статус, а те, настільки добре ти виконуєш свою роботу. Якщо робиш її добре і добросовісно, то неважливо — популярний чи непопулярний. Ти професіонал», — поділилася танцівниця.

Нагадаємо, Олена Шоптенко вперше після пологів вийшла на паркет оновлених Танців з зірками у фіналі шоу.

Новини по темі