У новому сезоні Танців з зірками може взяти участь зірка американської версії шоу

Танці з зірками
У новому сезоні Танців з зірками може взяти участь зірка американської версії шоу

Команда легендарних Танців з зірками розпочала активну підготовку до другого сезону проекту.

Поділитися:

Команда легендарних Танців з зірками, яка нещодавно отримала одразу п’ять нагород  щорічної  національної телевізійної премії «Телетріумф», вже розпочала активну підготовку до другого сезону проекту.

Так, креативний продюсер Танців з зірками та Голосу країни Володимир Завадюк поділився, кого проект розглядає у якості учасників, які вже незабаром вийдуть на головний танцювальний паркет країни.

Я можу розкрити одну таємницю. Наразі ми ведемо перемовини з зіркою американських Танців з зірками, але з ким саме не скажу, - поділився Володимир з журналісткою ТСН.

Зазначимо, що Танці з зірками за версією «Телетріумфу» стали кращим розважальним форматним шоу, а продюсерська група проекту у складі Олександра Ткаченко, Ольги Слісаренко, Вікторії Баранової (Лєзіної), Володимира Завадюка, Марини Грицуляк перемогла у номінації «Продюсер/продюсерська група телепрограми». Тим часом, Юрій Горбунов отримав перемогу у номінацій «Ведуча/ведучий розважального форматного шоу», Андрій Музика став кращим режисером-постановником розважальної програми-шоу, гумористичної програми, музичної програми, концерту, церемонії, а Ольга Слонь перемогла у номінації «Художник з костюмів/стиліст».

Незмінним ведучим Танців з зірками був Юрій Горбунов, членами журі – тренер Голосу.Діти-4 MONATIK, всесвітньо відома балерина Катерина Кухар і популярний хореограф Влад Яма, а переможцями стали українська співачка і тренер Голосу.Діти-4 Наталя Могилевська та Ігор Кузьменко, які у фіналі виконали пристрасну румбу.

Нагадаємо, що випуски Танців із зірками очолили ТОП найбільш рейтингових телепродуктів на українському ТБ в осінньому сезоні 2017 року.

Новини по темі