Учасниця Танців з зірками Michelle Andrade: Цікаві факти з життя популярної співачки

Танці з зірками

Україно-болівійська красуня має чим вразити.

Поділитися:

Невдовзі на 1+1 вийде новий сезон . Свою участь у шоу підтвердила ще одна яскрава учасниця – популярна співачка Michelle Andrade. Знайомимося з нею ближче!

1. 21-річна красуня народилася у Кочабамбі – одному з найбільших міст Болівії. Її батько Маріо – болівієць, саме він прищепив їй любов до музики, адже входив до складу фольклорного гурту. Мати Світлана – українка. 2010 року Мішель переїхала до України, вступила до музичної школи по класу фортепіано та паралельно зайнялася вокалом. Саме тут розпочався її зірковий шлях...

2. Свого часу взяла участь в українському вокальному шоу, а ії професійна кар’єра розпочалася з 2016 року, коли Michelle Andrade стала артистом продюсерського центру Потапа та Ірини Горової MOZGI Entertainment. «Я не могла повірити, що все це відбувається зі мною. Потап сказав, що з часом я зрозумію, чому вони обрали для співпраці саме мене», – сказала співачка в одному з інтерв’ю.

Своєю чергою продюсер пояснив, чим його вразила Андраде:

«Мішель – універсальна артистка, в якій поєднується приголомшлива краса і сила голосу, від неї неможливо відвести очей! Це нова перлина сучасного шоу-бізнесу. Мішель – справжній коктейль почуттів і емоцій».

3. Мішель любить відкривати в собі нові грані. У дитинстві вона займалася художньою гімнастикою, волейболом та танцями. Також дівчина володіє кількома мовами – іспанською, англійською, українською та російською. А ще має акторські здібності: не так давно глядачі 1+1 бачили її у серіалі Прислуга, де вона зіграла покоївку Лару.

«Вважаю, що сучасний артист повинен бути різнобічним: співачці недостатньо просто добре співати, потрібно вміти танцювати, розвиватися як актору, пробувати себе в різних сферах. Звісно, коли я на сцені – це особливі відчуття! Але важливо, що і музика, і кіно – це творчість, до якої лежить моя душа», – розповіла зірка.

4. Одна з яскравих родзинок яскравої україно-болівійської виконавиці – художній свист. Свою майстерність вона продемонструвала у пісні Хватит свистеть, а також просвистіла Гімн України в програмі Світське життя.

5. У квітні 2018-го випустила свій перший міні-альбом La primavera boliviana. До платівки увійшло п’ять композицій: соло-версія Amor, Зима, Хватит свистеть, Musica та Таю.

6. Мішель має «щасливе татуювання», зроблене за вушком. «Це певна сила, яка мені допомагає. Воно завжди зі мною. Воно як символ. І я в це вірю», — поділилася співачка.

7. До того ж дівчина зовсім не боїться висоти та залюбки виконує трюки під час своїх виступів. Цікаво, які трюки вона покаже на паркеті Танців з зірками. Дізнаємося незабаром!

Нагадуємо, що 26 серпня на 1+1 вийде новий сезон Танців з зірками. Суддями танцювального шоу стали тренер Голосу. Діти MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Стежте за нашими новинами, щоби бути в курсі всіх вражаючих подій яскравого шоу!

Новини по темі