«Українська Моніка Беллуччі» станцює пасадобль у прямому ефірі «Танців з зірками»

Танці з зірками
«Українська Моніка Беллуччі» станцює пасадобль у прямому ефірі «Танців з зірками»

Дізнайся, як учасники готуються до нового випуску танцювального шоу.

Поділитися:

Уже цієї неділі телеглядачі каналу 1+1 побачать третій прямий ефір вибухового проекту «Танці з зірками». Учасники щосили відточують рухи майбутніх композицій і з задоволенням діляться першими успіхами в своїх соцмережах.

Так, «українська Моніка Белуччі» Людмила Барбір зі своїм партнером Дмитром Жуком нещодавно запостили відео, як вони вправно повторюють екар в пасадоблі.

А тренер «Голос. Діти», співак DZIDZIO з Яною Цибульскою готують для прихильників щось із сучасних видів танцю. Свої підтримки пара виклала в мережу, запропонувавши підписникам вгадати, який танець вони будуть виконувати на паркеті цього разу. Більшість прихильників написали в комментарях, що це буде контемп, але були й інші варіанти: «А що тут гадати – це буде найкращий танець», «Старайтеся, земляку. Яворівщина чекає на перемогу», «Дзідзьо, ти молодець. Продовжуй в тому ж дусі, ти нас надихаєш!».

Своєю чергою партнер акторки студії «Квартал 95» Олени Кравець Максим Леонов виклав в історію відео, в якому він споглядає, як Олена старанно повторює рухи з тренером. «Ось така в нас хореографія», додав танцівник. Чим саме здивує Олена Кравець цього разу  телеглядачі каналу 1+1 дізнаються вже цієї неділі о 21:00.

Актор і зірка фільму «Свінгери» Михайло Кукуюк потішив фанів кумедними кадрами, як він «тікає» від ще одного дубля під час репетицій, аби встигнути на тренування до своєї партнерки Єлизавети Дружиніної.

Ще більше яскравих композицій і виступів учасники «Танців з зірками» зможуть показати в третьому прямому ефірі, який відбудеться, 8 вересня, о 21:00.

Зазначимо, у всіх користувачів 1+1 video з’явилася унікальна можливість дізнатися більше про улюблених зірок. Поставте запитання учасникам або суддям проекту «Танці з зірками» в додатку та отримайте відповідь у прямому ефірі!

Для цього необхідно:

– встановити або оновити додаток 1+1 video;

– авторизуватися у особистому кабінеті;

– відкрити проект «Танці з зірками»;

– перейти на вкладку «Запитання» на сторінці проекту;

– натиснути кнопку «Постав запитання та потрап до ефіру»;

– обрати потрібного учасника або суддю шоу та ввести питання.

Після відправки ваше запитання має пройти перевірку. Кількість повідомлень від одного користувача необмежена. Усі питання потрапляють до загального списку, де користувачі можуть лайкати найцікавіші. Щоб саме ваше питання потрапило до ефіру, воно має набрати найбільшу кількість вподобань. Увага! Щотижня 3 питання, які наберуть найбільшу кількість вподобань, будуть озвучені в прямому ефірі. Дізнавайтеся більше про улюблене шоу разом з 1+1 video!

До речі, придбати квитки на генеральні репетиції та прямі ефіри можна за посиланням

Більше новин про танцювальне шоу читай на нашому сайті: 

1. «Уже десять років чоловік ділить мене з роботою»: Ексклюзивне інтерв’ю з Ілоною Гвоздьовою

2. Мама двох дітей Катерина Кухар поділилася секретом ідеального пресу

3. Битва Винників і тверк Матвєєвої: Найяскравіші моменти другого ефіру «Танців з зірками»

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі