Мама двох дітей Катерина Кухар поділилася секретом ідеального пресу

Танці з зірками
Катерина Кухар, мама двох дітей, поділилася секретом ідеального пресу | 1+1

Усього три ранкові ритуали забезпечують примі ідеальну форму.

Поділитися:

Професія Катерини Кухар зобов’язує тримати себе в досконалій формі. І їй це вдається – попри те, що вона мама двох дітей. Так, нещодавно балерина опублікувала світлину в купальнику й захопила шанувальників ідеальним пресом. Зірка зізналася, що досягати тіла своєї мрії їй допомагають маленькі ранкові ритуали.

За словами Катерини, її ранок починається не з кави, а з руханки. Щойно прокинулася, вона виконує вправи на прес, спину та руки упродовж 15 хвилин. Також, аби животик завжди залишався пласким, прима крутить хулахуп. На її думку, саме спорт натщесерце забезпечує їй бажану форму.

Фото: @ekaterinakukhar_official

Ще одна ранкова звичка, від якої балерина нізащо не відмовиться, – це «склянка води з лимоном за півгодини до сніданку».

Нагадаємо, що Катерина разом із чоловіком Олександром Стояновим виховують сина Тимура і доньку Настю. А нещодавно відома пара таємно одружилася через десять років спільного життя. Дізнайся подробиці з відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Найцікавіше про приму читай на нашому сайті:

1. Катерина Кухар розчулилась до сліз у прямому ефірі «Танців з зірками»

2. Леді-птаха: Катерина Кухар полонила серця в сукні ручної роботи

3. Не гірше від мами: Катерина Кухар показала перші балетні досягнення доньки

Новини по темі