Уперше в історії Танців з зірками на паркет вийшла подружня пара

Танці з зірками

Сергій та Сніжана Бабкіни ввійшли в історію Танців з зірками.

Поділитися:

Учора, 27 серпня, після 10-річної перерви на екрани повернулося легендарне шоу Танці з зіркамиСтали відомі всі пари Танців з зірками.

Глядачі побачили 10 виступів, кожен із яких був по-своєму особливим. Однак серця суддів – Влада Ями, Катерини Кухар і MONATIK – найбільше полонила пара Сергія та Сніжани Бабкіних. Це вперше в історії Танців з зірками на паркет вийшла подружжя. Сергій і Сніжана виконали чуттєвий контемп.

 

Ми нічого не граємо, нічого не приховуємо. Ми такі, які є. Ми справжня пара – і по життю, і тут, – поділився Сергій Бабкін.

Попри те, що у першому випуску шоу глядачі не голосували за улюблені пари, вони «віддавали свої голоси» у соцмережах. Багатьом із них припала до душі саме ця, по-справжньому закохана, пара.

Сергій Бабкін – український музикант, актор, автор і виконавець власних пісень, учасник гурту 5'Nizzа і тренер сьомого сезону вокального проекту Голос країни. Цікаво, що популярний співак вже має танцювальний досвід: у школі Сергій кілька років відвідував гурток бальних танців і навіть займався фігурним катанням.

Сніжана Бабкіна – акторка, дружина Сергія Бабкіна. Займалася бальними танцями.

З майбутнім чоловіком Сніжана познайомилася 2007 р., коли прийшла працювати до харківського Театру 19. «Коли трупа знайомилася з новою акторкою, я прибіг останнім. Побачив її - і все», – поділився Сергій Бабкін.

На паркет Танців з зірками ця пара виходить, щоб усій країні продемонструвати своє кохання та силу почуттів – мовою танців. ​ 

Новини по темі