Танці з зірками 1 випуск онлайн – прямий ефір 27.08.2017

Танці з зірками

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Танці з зірками 27 серпня на 1plus1.ua.

Поділитися:

27 серпня о 21.00 на каналі 1+1 стартує оновлені Танці з зірками. У прямому ефірі глядачі побачать онлайн, як запалять паркет відомі українці зірки з найкращими танцівниками. 

На сцені шоу з'являться такі зіркові учасники, як співачка Наталя Могилевська, ведучий тревел-шоу Світ навиворіт Дмитро Комаров, український шоумен Олександр Скічко, співачка і тренер Голосу. Діти-4 Надя Дорофєєва, актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв, психолог Наталія Холоденко, співачка Камалія, «суперблондинка» Оля Полякова, актор і учасник Ліги Сміху Юрій Ткач та співак і тренер Голосу країни-7 Сергій Бабкін.

Разом із ними на головний паркет країни вийдуть переможниця першого сезону Танців з зірками Олена Шоптенко, майстер спорту з бальних танців Анна Паламарчук, хіп-хоп танцівник Степан Місюрка, танцівник, який володіє майже всіма стилями танцю Євген Кот, Міс Україна-2016 Олександра Кучеренко, призер чемпіонатів України та Європи з бальних танців Віталій Загоруйко, чемпіонка України з танцювальної дисципліни Funky Ілона Гвоздьова, чемпіон України з бальних танців Дмитро Жук та фіналіст відкритих чемпіонатів Англії, США, Німеччини, Франції і Голландії Ігор Кузьменко.

Ведучими першого Танців з зірками ефіру стануть Юрій Горбунов та співачка Тіна Кароль - саме цей дует ведучих полюбився глядачам 10 років тому. До того ж під час онлайн-транляції ви станете свідками виступу популярної української виконавиці: Тіна Кароль презенує свою нову пісню. 

Улюбленець публіки та суддя Танців з зірками MONATIK здивував глядачів телеканалу 1+1 запальним танцювальним виступом під пісню Vitamin D, кліп на яку зібрав мільйон переглядів на You Tube за один день.​ Разом із MONATIK на сцену вийшли найкращі танцівники та судді легендарного шоу.

Усі чекають на танцювальний реванш Наталі Могилевської, але сьогоднішній вечір відкриє її одвічна конкурентка, переможниця першого сезону «Танців з зірками» – Олена Шоптенко та її зірковий партнер, найсексуальніший актор сучасності - Ахтем Сеітаблаєв.

Всі її всі знають як співачку "на стилі". Кліпи за участі Наді Дорофеєвої стають рекордсменами переглядів на YouTube. Країна вже рік повторює її фірмові рухи бедрами. І тепер cолістка гурту "Время и стекло" НадяДорофеєва танцюватиме на нашому паркеті і найгарячіший танцюрист сезону - Женя Кот. 

Далі на паркет вийде найвідоміший Юрчик на всю Україну та «Країну У» та його партнерка – одна з найкращий танцівниць України – Ілона Гвоздьова..

Приборкувати легендарний паркет буде найепатажніша білявка українського шоу-бізнесу - Оля Полякова та її партнер Степан Місюрка.

Далі на паркет вийде мандрівник-телеведучий Діма Комаров та його партнерка Олександра Кучеренко. Чи думав колись Діма десь у нетрях Непалу, доїдаючи тарганів, що у його житті з'явиться екзотична румба. Вона не тільки професійна танцівниця, а ще й Міс України.

Десять років країна чекала на повернення легенди. І тому зараз зупиниться весь транспорт по всій країні. Увімкнеться світло, де його ніколи не було. Телевізори замерехтять золотим сяйвом! Бо на паркеті з'явиться Наталія Могилевська і її партнер Ігор Кузьменко.

В нього після Євробачення закохалася вся країна! Але у нього вже є кохана та більше – вона вже наречена! Весілля на носі, а він танцює джайв з іншою жінкою. Цікаво, як буде виправдовуватися? Олександр Скічко та його партнерка – віце-чемпіонка України, бронзова призерка кубку світу з латиноамериканської програми - Анна Паламарчук.

Зустрічайте! Зірковий психолог - Наталія Холоденко та Віталій Загоруйко на легендарному паркеті "Танців з зірками".

Камалія та її партнер - чемпіон України з бальних танців - Дмитро Жук .

Настав час вийти на паркет нашій останній зірці. І це історична подія. Вперше у світі, вперше за всю історію шоу у нас танцюватиме подружня пара! Яким буде їхній танець?

Онлайн-трансляція шоу буде доступна на нашому сайті!

За умовами шоу, в першому ефірі учасників шоу оцінюватимуть виключно судді. При цьому жодна пара не вибуде з проекту, отримавши шанс показати себе ще раз. А починаючи з другого ефіру, глядачі за допомогою своїх голосів безпосередньо впливатимуть на долю пар.

Спеціальний гість першого ефіру "Танців з зірками" з шоу-номером з всеукраїнського туру на підтримку нового альбому «Інтонації». «Дика вода». Тіна Кароль

Дивіться прямий ефір Танці з зірками 27.08.2017 онлайн!

Новини по темі