Юрій Горбунов показав, як підріс його син

Танці з зірками

Маленький Іван справжній красунчик.

Поділитися:

Ведучий 1+1 Юрій Горбунов та його маленький син Іван стали героями нового випуску глянцю Viva. В інтерв’ю виданню шоумен порадив чоловікам бути присутніми на пологах, щоб розуміти, через що доводиться проходити жінці:

«Коли чоловік чекає в приймальні, а потім йому виносять дитину: «Ось, це ваше», і він не бачив всього процесу, не бачив, що відбувається і що проживає жінка, - це одне, а коли він все бачив - це зовсім інша історія. Потім ти жінці багато прощаєш, адже пам'ятаєш, через що вона пройшла».

Також ведучий завітав до студії Сніданку з 1+1, де розповів, хто у їхній родині «добрий» та «поганий» поліцейський:

«Я такий батько-маніяк. Балую його і, напевно, буду балувати, мама у нас, напевно, більш сувора. Хтось же має бути суворішим. Характер такий, що якщо його десь не обмежувати, то він егегей. Мені здається, що він такий більше в Катю, бо вона така більше, ну це мені так здається».

Зірковий татусь сповнений задоволення від батьківства.

«Є різниця – бути батьком у 18 років і в моєму віці, коли це вже свідоме батьківство, коли ти цього чекав, щодня намагаєшся приділити увагу, попри усілякі графіки. Іноді намагаєшся раніше встати, щоб погуляти з дитиною», - поділився Юрій.

Нагадаємо, що ведуча Катерина Осадча народила Юрію Горбунову сина Івана в лютому 2017 року.

Новини по темі